Antena Meniu Search
x

Daniel Chițoiu, acuzat de ucidere din culpă în legătură cu accidentul produs de Crăciun

Daniel Chiţoiu este acuzat oficial de ucidere din culpă, după accidentul rutier în care au murit doi oameni! La două săptămâni de la tragedie, fostul ministru a ajuns în faţa procurorilor care l-au pus sub învinuire.

de Redactia Observator

la 09.01.2020, 21:27

Vezi și

Daniel Chiţoiu este acuzat oficial de ucidere din culpă, după accidentul rutier în care au murit doi oameni! La două săptămâni de la tragedie, fostul ministru a ajuns în faţa procurorilor care l-au pus sub învinuire. A refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor. Jurnaliştilor în schimb le-a spus că nu vorbea la telefon în momentul impactului şi că a sunat personal la 112 să anunţe accidentul.

În faţa procurorilor, Daniel Chiţoiu s-a prevalat de dreptul la tăcere. Nu a scăpat însă de acuzaţii. A fost pus oficial sub învinuire la exact două săptămâni de la accidentul mortal pe care l-a provocat pe Dealul Negru. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până acum, fostul ministru nu a putut fi audiat pentru că a fost internat. Iniţial, după impact a coborât singur din maşină, dar apoi a acuzat dureri de coaste şi de stern şi a fost transportat la spital. Ulterior a fost tranferat la Bucureşti, la Floreasca. 

Astăzi, fostul ministru a recunoscut că a sunat personal la 112 ca să anunţe accidentul din a doua zi de Crăciun. Nu şi-a menţinut însă şi declaraţia pe care ar fi făcut-o imediat după impact: "Mi-a intrat pe contrasens. Cred că i s-a facut rău sau ceva".

În a doua zi de Crăciun, Daniel Chiţoiu a fost la volanul maşinii care a spulberat la intrare în satul Zamfirești autoturismul în care erau trei persoane. Doi soţi, de 73 şi 82 de ani, au murit. O femeie luată la ocazie este şi acum în stare gravă la spital, în Capitală.

Fiul celor doi soţi care au murit în accident va fi parte civilă în dosar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Daniel Chițoiu, acuzat de ucidere din culpă în legătură cu accidentul produs de Crăciun