Antena Meniu Search
x

Cinci zile de la crima îngrozitoare din Giurgiu, ucigașul este tot în libertate

Au trecut cinci zile de la crima îngrozitoare din Giurgiu şi nimeni nu pare să ştie cine este femeia ucisă şi incendiată la margine de drum.

de Redactia Observator

la 04.11.2020, 22:00

Vezi și
  • Procurorii au făcut public portretul robot al fetei ucise.
  • Internetul s-a umplut de fotografii ale unor tinere dispărute cu trăsături similare.

Mai grav, până acum nu a fost identificat niciun suspect, aşadar un criminal este în libertate. În tot acest timp, oamenii se mobilizează pe internet. Aşa apar şi multe piste false pe care anchetatorii sunt nevoiţi să le cerceteze.

Sunt scenele de groază petrecute în judeţul Giurgiu, la care zeci de şoferi asistau neputincioşi. Au trecut 5 zile de atunci. Adică 120 de ore de când un criminal este în libertate. 

Andrei Banu criminalist: Cel mai mare rol în formarea cercului de suspecţi este identificarea victimei. Practic cazul în proporţie de 80-90% este rezolvat pentru că se reduce enorm de mult cercul de suspecţi

Tocmai de aceea, procurorii au făcut public portretul robot al fetei ucise. Imediat, internetul s-a umplut de fotografii ale unor tinere dispărute cu trăsături similare. Este şi cazul Simonei, a cărei poză s-a viralizat pe reţelele de socializare. Bunicul ei spune că fostul iubit era violent. 

Nicolae Ghina, bunicul Simonei: Acum vreo două, trei luni a bătut-o cel mai rău.Când i-a dat drumul să vină acasă, după câteva ore, a bătut-o pe stradă. Oamenii l-au prins pe ăla şi l-au dus la poliţie. În certificatul INML spunea că a fost lovită la faţă, la dantură şi i-a trebuit 7 zile de recuperare. 

Vecina fetei dispărute: Seamănă foarte bine. Plus că erau detaliile, tot ce scria in detalii...relevau cu... cum ar fi ea. 

Doar că Simona a dispărut sâmbătă seara. Tânăra a fost ultima oară surprinsă pe camerele de supraveghere şi recunoscută de vecini, la mai bine de 24 de ore de la momentul la care se presupune că fata din câmp ar fi fost ucisă. A ieşit din scară după ce fusese în vizită la bunicul ei. 

Sunt piste false care îi pot costa timp preţios pe anchetatori. 

Criminalist: Aceste recunoaşteri faciale, tot pot să dea foarte multe erori. Poate unul care să aibă interes să zică că fata e dispărută şi asta e cadavrul. Aici intervine selecţia tuturor acestor sesizări vis a vis de profilul victimei

Anchetatorii au indicii că trupul tinerei gsit la marginea şoselei a fost incendiat cu benzină. Caută acum printre persoanele dispărute o fată cu vârsta între 20 şi 30 de ani, păr lung, şaten, şi înălţime de un metru 65.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cinci zile de la crima îngrozitoare din Giurgiu, ucigașul este tot în libertate