Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primarul din Baia Mare ştie în proporţie de 90 la sută cine a ucis-o şi batjocorit-o pe micuţa Estera. "A fost identificat în zona gării!" (Video)

Baia Mare este în alertă după ce ucigaşul fetiţei de cinci ani este în continuare în libertate, la 3 zile de la producerea tragediei. 

de Redactia Observator

la 03.05.2018 , 07:59

Baia Mare este în alertă după ce ucigaşul fetiţei de cinci ani este în continuare în libertate, la 3 zile de la producerea tragediei. 

Există ipoteza că făptaşul ar fi un recidivist, iar anchetatorii verifică acum toţi foştii deţinuţi, comdamnaţi pentru infracţiuni sexuale. 

Articolul continuă după reclamă

În ancheta crimei din Baia Mare sunt implicaţi sute de poliţişti, care folosesc toate pistele posibile pentru a-l descoperi pe criminal. 

Anchetatorii au un cerc mare de suspecţi de la care au luat probe ADN pentru a le compara cu dovezile găsile la locul teribilei fapte.  

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat pentru Observator că în proporţie de peste 90 la sută cel care săvârşit crima "este o persoană care a fost identificată în zona gării, care a fost eliberată acum câteva săptămâni din penitenciar şi a fost condamnat tot pentru viol".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că Estera ar fi fost răpită chiar din mijlocul copiilor cu care se juca. Era ora 19 când părinţii au sesizat dispariţia. Împreună cu rudele şi vecinii, au început s-o caute prin împrejurimi.

Patru ore mai târziu, fraţii copilei au găsit-o printre ruinele fostului combinat. La doar 100 de metri de casă. Era pe jumătate dezbrăcată şi avea răni grave pe tot corpul. 

La ora 23 şi 30 de minute, părinţii au anunţat Poliţia că au găsit trupul fetiţei de cinci ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Primarul din Baia Mare ştie în proporţie de 90 la sută cine a ucis-o şi batjocorit-o pe micuţa Estera. "A fost identificat în zona gării!" (Video)