Antena Meniu Search
x

Poliţia le-a arătat poza, copiii l-au recunoscut! Sute de poliţişti, pe urma criminalului micuţei Estera, ucisă şi batjocorită în Baia Mare (Video)

Sunt 23 de suspecţi, peste 1.000 de polițiști, două centre de comandă, unul în Baia Mare, altul în Capitală, toate pentru a da de urma celui care a batjocorit-o şi ucis-o cu sălbăticie pe micuţa Estera, în vârstă de numai 5 anişori.

Poliţia le-a arătat poza, copiii l-au recunoscut! Sute de poliţişti, pe urma criminalului micuţei Estera, ucisă şi batjocorită în Baia Mare
Poliţia le-a arătat poza, copiii l-au recunoscut! Sute de poliţişti, pe urma criminalului micuţei Estera, ucisă şi batjocorită în Baia Mare - Observator

Sunt 23 de suspecţi, peste 1.000 de polițiști, două centre de comandă, unul în Baia Mare, altul în Capitală, toate pentru a da de urma celui care a batjocorit-o şi ucis-o cu sălbăticie pe micuţa Estera, în vârstă de numai 5 anişori.

Au trecut mai bine de 32 de ore de la momentul în care fraţii Esterei şi-au găsit sora fără suflare, desfigurată şi abuzată. Sunt consiliaţi psihologic pentru a putea depăși trauma, iar părinţii sunt sfâşiaţi de durere. 

Iar criminalul este încă în libertate. 

Autoritățile îl caută cu disperare, iar opinia publică fierbe și așteaptă cu sufletul la gură găsirea celui care a fost în stare de o asemenea atrocitate.

23 de suspecţi în cazul crimei din Baia Mare

Printre cei pe care îi are în vizor Poliţia, se numără și un pedofil eliberat recent. 

Şi, chiar dacă cercul de suspecți este amplu, până în acest moment nu s-a făcut nici o reținere. 

În oraş se vorbeşte că un fost preot ar fi putut să o ucidă pe Estera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Antonescu, psiholog criminalist, a declarat că anchetatorii ar trebui să ia la puricat pe cei din zonă cunoscuți după acelați mod de operare. Acesta își aduce aminte de un caz tras la indigo, chiar în zona Baia Mare – Baia Sprie, al cărui autor ar fi fost eliberat între timp.

Reamintim că Estera ar fi fost răpită chiar din mijlocul copiilor cu care se juca. Era ora 19 când părinţii au sesizat dispariţia. Împreună cu rudele şi vecinii, au început s-o caute prin împrejurimi.

Patru ore mai târziu, fraţii copilei au găsit-o printre ruinele fostului combinat. La doar 100 de metri de casă. Era pe jumătate dezbrăcată şi avea răni grave pe tot corpul. 

La ora 23 şi 30 de minute, părinţii au anunţat Poliţia că au găsit trupul fetiţei de cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţia le-a arătat poza, copiii l-au recunoscut! Sute de poliţişti, pe urma criminalului micuţei Estera, ucisă şi batjocorită în Baia Mare (Video)