Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt cei doi români care şi-au făcut averea din haine furate de la Gucci. Le vindeau pe internet, până când au fost prinşi chiar de casa de modă

Şi-au făcut o viaţă de lux din vânzarea hainelor de brand. Asta până când renumita Casă Gucci i-a denunţat. Doi soţi din București au ajuns în fața procurorilor, după ce au fost prinși că au făcut avere din haine și accesorii de lux furate din Italia. Obiectele vestimentare erau depozitate în garsoniera lor din cartierul Colentina. Prejudiciul este de peste un milion de euro.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.11.2023, 19:34

Vezi și

Gucci, Balenciaga sau Dolce & Gabbana sunt câteva dintre brandurile de lux de pe urma cărora cei doi soți au câştigat mii de euro. 

Gucci, D&G şi Balenciaga, prădate în Italia de doi soți români

Anchetatorii încă nu au stabilit, cu exactitate, de unde luau cei doi produsele. Toate hainele erau puse la vânzare pe internet, pe un site de resale, dedicat mărcilor de lux. Așa le-au găsit și reprezentanții Casei Gucci, motiv pentru care i-au sesizat pe anchetatori. 

"Ieri, poliţiştii au descins în garsoniera celor doi soți. În locuinţă au găsit mai multe haine de brand şi accesorii de lux. Iar în faţa blocului era parcată maşina pe care, cel mai probabil, cei doi au cumpărat-o cu banii obținuți ilegal. Toate acestea au fost ridicate de agenți", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Vindeau produsele de lux pe internet

Anchetatorii au reușit să coreleze produsele vândute de cei doi soţi pe piața românească cu produse furate în ultimii doi ani din mai multe magazine din Italia. În total, prejudiciul sare de 1,3 milioane de euro. Polițiștii i-au reținut și i-au adus la audieri.

Pe internet și în cercurile de prieteni, cuplul se afișa înconjurat de branduri de lux. Ce nu vindeau, purtau cu mândrie. Plecau des în vacanțe, participau la prezentări de modă și pozau într-un cuplu fericit și potent financiar. 

"Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire", a declarat Crina Eșanu, Poliția Capitalei.

Riscă până la 5 ani de închisoare

Cei doi riscă până la cinci ani de închisoare. Iar dacă polițiștii italieni ajung la concluzia că românii erau implicați direct în furtul obiectelor vestimentare, pedeapsa poate deveni mult mai aspră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi români care şi-au făcut averea din haine furate de la Gucci. Le vindeau pe internet, până când au fost prinşi chiar de casa de modă