Antena Meniu Search
x

Video Ciocnire violentă între un BMW şi un Volkswagen pe o stradă din Capitală. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, după un accident grav pe Şoseaua Olteniţei, din Capitală. Cauza ar fi neacordarea de prioritate, spun cei ce au asistat la ciocnirea dintre cele două maşini. A fost nevoie de pompieri pentru ca victimele să fie scoase.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.09.2021, 10:23

Vezi și

Ora 22:40. Un apel la 112 anunţă un accident grav pe o şosea intens circulată din sectorul 4 al Capitalei. În câteva minute, zona se umple de poliţişti, medici şi pompieri. A fost nevoie inclusiv de intervenţia unui echipaj de descarcerare. A durat un sfert de oră până când cei doi şoferi au fost scoşi din maşini.

Impactul a fost atât de puternic, încât roata uneia dintre maşini s-a contopit cu caroseria autoturismului. Alături de unul dintre şoferi, în maşină se aflau alte două femei, una în vârstă de 57 de ani şi una de 29 de ani. Toţi cei implicaţi în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Diana Sarca, Poliţia Capitalei: Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital de către echipajele de prim ajutor sosite la faţa locului. 

De vină ar fi fost viteza, dar şi neatenţia

Pe acelaşi subiect

Martorii dau vina pe viteza excesivă, dar şi pe neatenţia unuia dintre şoferi. 

''Dânsul cu VW a ieşit de pe stradă, băiatul cu BMW a venit cu viteză, a pus frână, a ţinut frâna şi s-a dus...''

Diana Sarca, Poliţia Capitalei: Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

Traficul în zonă a fost îngreunat pentru mai bine de o oră, până când cele două maşini au fost ridicate de pe carosabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ciocnire violentă între un BMW şi un Volkswagen pe o stradă din Capitală. Patru persoane au ajuns la spital