Antena Meniu Search
x

Video Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te costă dacă ai făcut pană şi chemi mecanicii la faţa locului

Ai rămas în pană, fără baterie sau ai altă problemă cu maşina? Vine ambulanţa maşinilor direct în trafic. Tot mai mulţi antreprenori din Bucureşti vin cu servicii mobile de depanare sau reparaţii. Şoferii plătesc deplasarea dar scapă de multe bătăi de cap. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.05.2024 , 20:29

Ciprian, proprietarul unui service auto din București, verifică ce probleme au şoferii chiar în trafic. El sau angajaţii săi merg cu un scuter oriunde e nevoie de ei în oraş. 

Ciprian Tudorache, manager service auto mobil: Din cauza traficului din București, clienții au început să aștepte destul de mult. De când și cu noua lege în vigoare poți conduce cu permis categoria B scuterele. Este mult mai rapid, mult mai practic și mult mai ușor de ajuns la clienții noștri.

Cât te costă dacă ai făcut pănă şi chemi mecanicii la faţa locului

Vezi și

Mopedul este dotat cu toate sculele necesare pentru a rezolva cele mai întâlnite defecţiuni. 

Pe acelaşi subiect

Ciprian Tudorache, manager service auto mobil: Include o diagnoză la fața locului cu un tester. Trusa de scule. Acest robot profesional. Pornim autoturismele, autoutilitarele, chiar și camioanele. Avem clienți care alimentează greșit și cu această pompă putem scoate carburantul. Acest pistol de impact ne ajută pentru desfacerea prezoanelor. Avem și becuri de rezervă. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: În cazul unei reparații pe scuter, costul pornește de la 200 de lei. În acest preț este inclusă și o intervenție. Pentru alte proceduri suplimentare, însă, prețul se modifică în funcție de servicii.

Nu este singura afacere care îi are drept clienţi pe şoferii ghinionişti din Capitală. Dacă au parte de o pană, pot chema în ajutor zeci de vulcanizări mobile. 

Vulcanizare mobilă 

Florin Munteanu, proprietar vulcanizare mobilă: Noi ne deplasăm la fața locului, se repară totul la fața locului și se continuă deplasarea. Costurile pleacă de undeva de la 120 de lei, depinde de distanță și de problemă.

Florin şi-a transformat duba într-un adevărat atelier pe roţi în patru luni dar deja şi-a scos investiţia. Și bateriile auto se pot schimba rapid, oriunde rămân fără curent autoturismele. Iar asta nu poate decât să îi bucure pe proprietarii care altfel erau obligaţi să meargă singuri să cumpere un acumulator nou. 

Andi Tudose, serviciu baterii auto la domiciliu: Ei apreciază și sunt încântați de acest serviciu. Un schimb de baterii pleacă de la 40 de lei. 

Costul operaţiunii depinde de distanța care trebuie parcursă, de complexitatea procedurii, în funcție de fiecare mașină în parte, dar și de tipul de baterie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Evenimente » Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te costă dacă ai făcut pană şi chemi mecanicii la faţa locului