Antena Meniu Search
x

Cisternă cu kerosen răsturnată, pericol de explozie în Prahova

A fost pericol de explozie, ieri pe Şoseaua de Centrură a Ploieştiului. O cisternă încărcată cu 32 de tone de kerosen a fost lovită din plin de un şofer intrat pe contrasens.

de Redactia Observator

la 29.09.2020, 10:41

Vezi și
  • Accidentul s-a petrecut între localităţile Berceni şi Corlăteşti
  • Ambele vehicule au ajuns în șanț.

Şoferul autoturismului a murit, însă n-a putut fi scos din maşină decât după şapte ore, cât timp pompierii s-au asigurat că cisterna cu kerosen nu va exploda. Accidentul s-a petrecut între localităţile Berceni şi Corlăteşti, în jurul orei 17.00.  

Marius Sadicovici, Poliţia Rutieră Prahova: Un conducător auto în vârstă de 31 de ani din condiţii încă necunoscute în acest moment, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coleziune cu ansamblu de vehicule.

Din impactul extrem de violent, capul tractor s-a desprins de cisternă şi a ajuns într-un şanţ. A prins sub el maşina tânărului, pe care a strivit-o.

Raluca Vasiloae, purt cuv ISU Prahova: Şoferul autoturismului a rămas încarcerat şi, se pare, că este decedat.

Imediat după accident, autorităţile au informat populaţia asupra pericolului de explozie, cisterna fiind fisurată. Oamenii au fost îndrumaţi să evite zona şi să elibereze şoseaua pentru a facilita accesul echipajelor de intervenţie.

George Brezoi Subprefect Prahova: A fost emis un mesaj ro alert pt evitarea zonei. A fost instituit un perimetru de siguranta de 800 de metri.

Raluca Vasiloae, purt cuv ISU Prahova: Echipajele de pompieri acţionează în aceste momente pt asigurarea unei perdele cu spumă deoarece încă există un pericol de explozie.

Şoferul decedat a putut fi descarcerat abia după 7 ore de la accident, după ce încărcătura de kerosen a fost transferată într-o altă cisternă.

Operaţiunea salvatorilor a avut loc sub privirile disperate are rudelor şi apropiaţilor. Aceştia au spus că tânărul era foarte abătut, în ultimul timp. Mama sa, bolnavă de cancer, a murit cu trei luni în urmă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cisternă cu kerosen răsturnată, pericol de explozie în Prahova