Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cisternă cu substanţe periculoase, răsturnată pe DN2, în Neamţ. Este risc major, avertizează pompierii

O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat pe DN2, în apropiere de oraşul Roman. Pompierii au intervenit şi avertizează că este pericol major.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 13:20

O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat pe DN2, în Judeţul Neamţ, în apropiere de oraşul Roman. Pompierii au intervenit şi avertizează că este pericol major în zonă.

Cisterna cu o încărcătură de peste 20 de tone de butanol şi octanol s-a răsturnat în zona unui sens giratoriu de pe DN2, în apropiere de oraşul Roman.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecialpă de stingere şi o ambulanţă SMURD a detaşamentului din Roman.

Articolul continuă după reclamă

Traficul a fost oprit în zonă, pe ambele sensuri, pentru a preveni producerea unor incidente tragice. Circulaţia a fost deviată pe DJ 207B.

Cisterna răsturnată pe DN2, în judeţul Neamţ

Potrivit pompierilor, nu s-au înregistrat scurgeri din rezervorul mare al cisternei. Sunt însă scurgeri de motorină din rezervorul autocamionului.

Echipele de urgenţă depun eforturi consistente pentru eliminarea pericolului, au transmis autorităţile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Cisternă cu substanţe periculoase, răsturnată pe DN2, în Neamţ. Este risc major, avertizează pompierii