Antena Meniu Search
x

Claudia, iubitul ei şi alţi doi tineri au murit într-un Logan strivit de TIR, în Olt. Fata abia împlinise 20 de ani (Video)

Vasile, Marius, Roberto şi Claudia, toţi tineri cu vârste între 20 şi 27 de ani, au murit pe loc într-un accident cumplit, în Olt. Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe DN65, la ieşirea din Balş spre Craiova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.02.2020, 13:36

Patru tineri au murit într-un accident cumplit în Olt
Claudia, iubitul ei şi alţi doi tineri au murit într-un Logan strivit de TIR, în Olt. Fata abia împlinise 20 de ani - ISU Olt / Facebook

Vasile, Marius, Roberto şi Claudia, toţi tineri cu vârste între 20 şi 27 de ani, au murit pe loc după ce maşina în care se aflau, un Logan, a fost spulberat de un TIR, în Olt.

Accidentul s-a produs, noaptea trecută, pe DN65, la ieşirea din Balş spre Craiova.

Vasile (27 de ani), Marius (23 de ani), Roberto (24 de ani) şi Claudia (20 de ani) se aflau într-un autoturism Dacia Logan şi circulau pe şoseaua care leagă Slatina de Craiova.

La volan se afla tânărul de 24 de ani, iar în drepata lui era Claudia, iubita lui. Fata, fiica unei asistente medicale, abia împlinise 20 de ani.

Pe bancheta din spate se aflau un băiat de 23 de ani, din Corabia, şi un tânăr de 27 de ani, Vasile, cunoscut de poliţişti ca fiind consumator de etnobotanice.

Bărbatul avea interdicţie să iasa din Slatina, pentru că era condamnat în primă instanţă într-un dosar de ultraj după ce a bătut un jandarm şi un poliţist. 

La un moment dat, din motive încă necunoscute, şoferul Loganului a intrat pe contrasens, unde fost lovit puternic un TIR şi aruncat într-un zid de beton aflat pe marginea drumului. 

Tinerii morţi au fost identificaţi pe baza amprentelor

Imaginile de la locul accidentului sunt cumplite. Pompierii au avut nevoie de zeci de minute ca să descarcereze victimele. 

Niciunul dintre cei patru tineri nu a supravieţuit impactului şi, din cauza rănilor grave, nu au putut fi recunoscuţi. Identificarea lor a fost făcuta pe baza amprentelor.

Şoferul TIR-ului a primit îngrijiri la spitalul din Balș, dar nu a rămas internat. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătaămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Claudia, iubitul ei şi alţi doi tineri au murit într-un Logan strivit de TIR, în Olt. Fata abia împlinise 20 de ani (Video)