Antena Meniu Search
x

Clujeni revoltați că li se cere o "taxă de cuptor" când își cumpără prânzul de la o carmangerie. "De mâine pui taxă și pe furculiță?". Reacția firmei

Nefiind de ajuns că prețurile la alimente cresc din ce în ce mai mult, unii comercianți încep să introducă taxe absurde pentru clienți. Este cazul unei carmangerii din Cluj, care a impus o "taxă de cuptor" pentru preparatele gătite.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 18:53

Un clujean s-a revoltat după ce, la o carmangerie de la care obișnuia adesea să-și cumpere prânzul, i-a fost cerută o "taxă de cuptor". Mare i-a fost mirarea bărbatului când a ajuns acasă și a văzut pe bon că plătise cu șapte lei mai mult decât ar fi trebuit.

"De mâine pui taxă și pe furculiță și cuțit sau de șezut?"

"Azi am decis să cumpăr piept grill tot cu cartofi. Carnea 11 lei, cartofii 7, scăpasem iarăși sub 20 de lei. Preț final?! 27 de lei…"

"Zicea doamna: păi știți că de ieri s-a schimbat și s-a decis să fie taxă de cuptor...Taxa de cuptor de 8 lei! Moldovane, de mâine pui taxă și pe furculiță și cuțit sau de șezut?"

Pe acelaşi subiect

"Nesimțire! Taxe pentru proști... vor pierde jumătate din clienți, majoritatea taximetriștilor mănâncă acolo", a relatat bărbatul pentru Știri de Cluj.

Explicația patronului carmangeriei

Reprezentanții carmangeriei Moldovan au transmis un drept la replică. Ei susțin că nu a fost introdusă o taxă suplimentară, iar prețul serviciului de gătire exista și până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Clujeni revoltați că li se cere o "taxă de cuptor" când își cumpără prânzul de la o carmangerie. "De mâine pui taxă și pe furculiță?". Reacția firmei