Antena Meniu Search
x

Coada de 15 kilometri la Vama Nădlac. Șoferii de TIR sunt disperați: "Poliția nu ia niciun fel de măsură" [Video]

Coadă uriaşă de TIR-uri la Punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, unde s-a format o coloană de 16 kilometri de camioane. Șoferii sunt disperați, fiind nevoiți să aștepte ore în șir să treacă vama.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.10.2020, 09:00

Coada de 15 kilometri la Vama Nădlac. Șoferii de TIR sunt disperați Vezi și
  • Șoferii sunt disperați, înjură și îi acuză pe polițiști că nu iau nicio măsură.
  • Șofer de TIR: Eu am patru ore de când aștept și mai am de parcurs încă 4 kilometri până la vamă.

Haos la Vama Nădlac, în această dimineață.

Sute de camioane aşteaptă să fie verificate pentru a ieşi din ţară prin vama Nădlac, unde coloana formată este de aproximativ 15 kilometri pe autostrada pan-europeană.

Șoferii sunt disperați, înjură și îi acuză pe polițiști că nu iau nicio măsură.

"Nu se face niciun fel de verificare pentru coronavirus și nici nu controlează actele tuturor șoferilor. Este inadmisibil, iar poliția nu i-a nicio măsură.

Eu am patru ore de când aștept și mai am de parcurs încă 4 kilometri până la vamă", a declarat Cosmin Georgel, unul dintre șoferii blocați în Vama Nădlac.

Informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la politiadefrontiera.ro/traficonline.

Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Coada de 15 kilometri la Vama Nădlac. Șoferii de TIR sunt disperați: "Poliția nu ia niciun fel de măsură" [Video]