Antena Meniu Search
x

Coincidenţă stranie: Un adolescent de 16 ani, găsit spânzurat în acelaşi cartier din Baia Mare, la diferenţă de doar 4 zile de un altul

Coincidenţă stranie într-un cartier din Baia Mare. Un adolescent de 16 ani a fost găsit spânzurat de grinda unei anexe gospodăreşti. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru băiat.

de Monica Palade

la 22.01.2022, 21:08

Trupul său a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

„Azi, 22 ianuarie, la ora 09.12, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că într-o anexă gospodărească de pe strada Gutinului, a fost găsit un tânăr decedat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un minor de 16 ani din Baia Mare, care se afla spânzurat de o grindă. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD care a constatat decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, anunţă poliţiştii.

Pe acelaşi subiect

Al doilea caz din cartier în doar patru zile

Bizar este că este al doilea caz în decurs de doar patru zile, informează reporterul Observator Simona Vasiac. Pe 18 ianuarie, un alt adolescent de 16 ani recurgea la acelaşi gest fatal şi în acelaşi cartier. Nici pentru cel de-al doilea tânăr nu s-a mai putut face nimic.

La ora 16.53 polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Uzinei din municipiu, a fost găsită o persoană spânzurată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un minor de 16 ani din municipiu.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul tânărului, ulterior cadavrul fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

În cauză, polițiștii efectuează verificări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Coincidenţă stranie: Un adolescent de 16 ani, găsit spânzurat în acelaşi cartier din Baia Mare, la diferenţă de doar 4 zile de un altul