Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Complexul Europa, demolat în această dimineaţă. Buldozerele pun toate construcţiile la pământ (Video)

Adio, Europa. Complexul comercial de la marginea Capitalei, vechi de 24 de ani, urmează să fie astăzi distrus în totalitate.

de Veronica Micu

la 11.09.2019 , 07:52

Complexul Europa, demolat în această dimineaţă. Buldozerele pun toate construcţiile la pământ - Observator.tv

Adio, Europa. Complexul comercial de la marginea Capitalei, vechi de 24 de ani, urmează să fie astăzi distrus în totalitate.

La o săptămână după ce au început demolările, intervin şi proprietarii terenului. Astăzi, cu mai multe excavatoare şi buldozere sunt hotărâţi să pună tot depozitul la pământ. 

Comercianţii însă sunt revoltaţi şi cred că afacerile lor sunt închise ilegal. Oamenii sunt supăraţi şi spun că nimeni nu le-a oferit nicio explicaţie. 

Articolul continuă după reclamă

Cunoscut drept raiul evazioniştilor, Complexul Europa a fost mereu în vizorul autorităţilor. Au vrut de nenumărate ori să îl închidă, dar toate tentativele au eşuat.

Complexul Europa, închis şi demolat după 24 de ani

Abia la sfârşitul lunii iulie, după o acţiune amplă, s-a decis demolarea construcţiilor fără autorizaţie. Tot atunci 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi au controlat mai multe standuri din care au confiscat 16 camioane de marfă contrafăcută şi zeci de mii de euro. 

Autorităţile spun că nu fac altceva decât să pună în practică un ordin judecătoresc. Iar proprietara de drept a trenului susţine că este foarte greu să reintre în posesia terenului, şi asta deoarece comercianţii se opun din răsputeri evacuării. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Complexul Europa, demolat în această dimineaţă. Buldozerele pun toate construcţiile la pământ (Video)