Video Conceptul care prinde avânt în România. Atrage ca un magnet turiștii: "Suntem impresionaţi. Uitaţi-vă"
Parfum de lavandă, bucate alese, relaxare și deconectare. Acestea au fost ingredientele zilei perfecte de vară, într-o comună din Suceava. Un brunch plin de culoare și savoare a adunat zeci de participanți, dornici să se bucure de câteva ore în mijlocul naturii. Mâncărurile pregătite cu grijă de producătorii locali i-au răsfățat pe toți cei prezenți, iar buna dispoziție a fost nelipsită pe tot parcursul evenimentului.
Brunch-ul i-a reunit, la Cacica, pe pasionații de natură, culoare și gusturi rafinate. Lavanda, recunoscută pentru efectele sale calmante și terapeutice, a întregit tabloul unei zile perfecte de relaxare.
"Suntem impresionaţi. E foarte bine aşezată zona. Uitaţi-vă ce frumos este aici, în spate. Se vede o panoramă foarte frumoasă şi liniştită", a declarat unul dintre participanți.
Conceptul care atrage zeci de participanți
"A adus un concept nou, o idee nouă, un vibe super fresh. Îmi place că oamenii sunt din ce în ce mai deschişi la ideea de brunch, de socializare", este reacția unui alt participant.
Parfumul florilor de lavandă s-a îmbinat perfect cu aromele preparatelor.
"Ne-am gândit să punem în valoare, nu doar lavanda, ci şi ceea ce este produs local. I-am răsfăţat şi cu puţină lavandă în gusturi, cu brânzică cu lavandă, biscuiţi cu lavandă, cu un picior de porc la cuptor pe jar, cu o coadă de vită", a declarat Mihaela Robu, proprietar lan de lavandă.
Pentru o zi plină de savoare, în natură, prețul unui bilet pentru adulți a fost de 180 de lei, iar grupurile au beneficiat de reduceri. Tot la Cacica, în acest weekend, va avea loc şi Festivalul Trufelor, un eveniment ce promite experiențe unice pentru iubitorii de gastronomie.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰