Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concluziile teribile ale medicilor legişti, după ce o fetiţă de un an şi 11 luni a fost ucisă cu sălbăticie de unchiul ei, de Revelion. Motivele crimei

Medicii legişti au ajuns la concluzii teribile după ce o copilă de doar un an şi 11 luni a fost ucisă cu sălbăticie de unchiul ei, fratele tatălui.

de Redactia Observator

la 03.01.2018 , 17:48

Concluziile teribile ale medicilor legişti, după ce o fetiţă de un an şi 11 luni a fost ucisă cu sălbăticie de unchiul ei, de Revelion. Motivele crimei

Medicii legişti au ajuns la concluzii teribile după ce o copilă de doar un an şi 11 luni a fost ucisă cu sălbăticie de unchiul ei, fratele tatălui, în noaptea de Anul Nou, în satul Chinari, din Mureş. Motivele crimei sunt curtremurătoare.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost arestat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş face cercetări pentru infracţiunea de omor. Procurorii au reţinut că în noaptea de Revelion, în jurul orei 20:00, tatăl copilei, M.L., a părăsit domiciliul şi l-a lăsat pe fratele său, M.J. să aibă grijă de micuţă. Un martor l-a văzut pe criminal consumând băuturi alcoolice, fiind de asemenea cunoscut în sat că se droga cu prenandez.

În jurul orei 3:00 un alt martor a auzit fetiţa plângând în casă. Apoi a auzit ţipete şi brusc gălăgia a încetat. Abia spre dimineaţă, când tatăl a revenit acasă, a fost chemată şi poliţia. 

Articolul continuă după reclamă

Medicii legişti au stabilit că fetiţa a avut o moarte violentă, produsă de un traumatism cranio-cervical cu fractură, multiple hemoragii provocate prin lovire directă cu un corp dur, apoi răsucire bruscă a craniului faţă de trunchi. Criminalul şi-a recunoscut fapta şi că a lovit copila cu o bară de metal în zona capului.

Deranjat că micuţa plângea şi nu se potoleşte, sub influenţa buturilor alcoolice şi a drogului, tânărul, care de curând fusese eliberat din puşcărie, a srit asupra fetiţei şi nu s-a oprit să o lovească până când aceasta nu a tăcut. Numai că asta s-a întâmplat abia după ce a fost ucisă.

Criminalul a adormit apoi şi abia spre dimineaţă, când s-a trezit, a descoprit trupul fetiţei şi şi-a sunat fratele să vină acasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Concluziile teribile ale medicilor legişti, după ce o fetiţă de un an şi 11 luni a fost ucisă cu sălbăticie de unchiul ei, de Revelion. Motivele crimei