Antena Meniu Search
x

Concurs de gătit la ceaun, în Târgu-Mureş. Bucătarii au venit cu cele mai bune reţete

Arome delicioase s-au ridicat în aer, în Târgu-Mureş, unde a avut loc un concurs de gătit la ceaun. Bucătarii s-au întrecut în reţete care de care mai gustoase şi fiecare şi-a folosit secretul. A contat şi felul în care şi-au prezentat preparatele ca la restaurant.

de Redactia Observator

la 02.09.2019, 16:55

Vezi și

Arome delicioase s-au ridicat în aer, în Târgu-Mureş, unde a avut loc un concurs de gătit la ceaun. Bucătarii s-au întrecut în reţete care de care mai gustoase şi fiecare şi-a folosit secretul. A contat şi felul în care şi-au prezentat preparatele ca la restaurant.

Miresme ispititoare s-au revărsat din ceaunele în clocot. 10 echipe de bucătari au pregătit câte un fel de mâncare gustos care să conţină varză şi chimen, două ingrediente pe care le-au aflat cu puţin înainte de concurs.

De la bucăţile de slănină aruncate în ceaun până la lemnul din care este făcut focul, fiecare echipă a avut secretul ei.

Gurmanzii au putut să guste şi din brânza maturată în vin roşu sau în bere brună. Acest fel de brânză nu se serveşte cu slănină şi ceapă. Ci cu un vin unguresc.

La târg, a fost organizat şi o tombolă, iar câştigătorul a plecat acasă cu o roată de caşcaval.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Concurs de gătit la ceaun, în Târgu-Mureş. Bucătarii au venit cu cele mai bune reţete