Antena Meniu Search
x

Condusă spre moarte de iubitul băut. O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața pe locul pasagerului, într-un accident cumplit, în Brăila

Accident cumplit pe o șosea din Brăila. O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a ieșit de pe carosabil și s-a înfipt într-un pom. La volan era iubitul ei, un tânăr de 23 de ani, care a luat decizia greșită de a conduce după ce consumase alcool. 

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 19:47

Condusă spre moarte de iubitul băut. O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața pe locul pasagerului, într-un accident cumplit, în Brăila
Condusă spre moarte de iubitul băut. O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața pe locul pasagerului, într-un accident cumplit, în Brăila - Shutterstock (poză ilustrativă)

La data de 3 martie a.c., la ora 07:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DJ 211D a avut loc un accident rutier.

Moartă în accident, cu iubitul beat la volan

Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roșiori, la întrarea în localitatea Florica ar fi părăsit partea carosabilă și a lovit pomii situați pe marginea acostamentului. 

În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roșiori, pasageră în autovehicul.  Șoferul a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost negativ.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Condusă spre moarte de iubitul băut. O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața pe locul pasagerului, într-un accident cumplit, în Brăila