Antena Meniu Search
x

Conferința națională a profesorilor de limba engleză -ediția a IX-a-

Conferința profesorilor de limbă engleză organizată de centrul Fischer International cu sprijinul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se desfășoară în zilele de 2 și 3 septembrie, la Rin Grand Hotel, în București. Universități internaționale de top, centre de formare a cadrelor didactice și speakeri de renume participă la evenimentul la care sunt asteptați peste300 de profesori de limba engleză.

Conferința profesorilor de limbă engleză organizată de centrul Fischer International cu sprijinul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se desfășoară în zilele de 2 și 3 septembrie, la Rin Grand Hotel, în București. Universități internaționale de top, centre de formare a cadrelor didactice și speakeri de renume participă la evenimentul la care sunt asteptați peste 300 de profesori de limba engleză.

Și în acest an, temele abordate la conferinţa profesorilor de limbă engleză converg către nesfârşitele provocări didactice ale generației digitale, principiile predării în secolul 21 și aplicarea lor în învățământul românesc, găsirea unui echilibru între metodele de predare revoluționare și cele tradiționale, și multe alte probleme cu care se confruntă dascălii din România.

Toți profesioniștii implicați în predarea limbii engleze vor intra în dezbatere cu invitați de renume, profesori ai unor universități celebre, producători de programe educaționale și formatori internaționali ai celor mai renumite instituții pentru pregatirea cadrelor didactice. Dintre acestea enumerăm: Cambridge University Press, National Geographic Learning / Cengage Learning și Oxford University Press și British Council. De asemenea, formatori ai unor centre renumite precum Pilgrims Teacher Training și English First vor susține prelegeri și ateliere.

Conferința profesorilor de limbă engleză organizată de Fischer International, în parteneriat cu Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, facilitează schimbul de experiență dintre profesorii care predau limba engleză în școlile noastre și permită acestora accesul la cele mai noi informații și metode de predare, concomitent cu studierea evoluției limbii engleze.

Mai multe detalii, precum și agenda conferinței, găsiți pe:

www.cartiengleza.ro

www.fundatiadavoiculescu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Conferința națională a profesorilor de limba engleză -ediția a IX-a-