Antena Meniu Search
x

Video Continuă demolările la metrou. Noaptea trecută au fost puse la pământ chioşcurile de la Eroilor

A fost o nouă noapte de demolări la staţiile de metrou din Sectorul 5. După ce ieri a fost vizată staţia Izvor, de această dată chioşcurile amplasate ilegal la staţia Eroilor au fost puse la pământ. Piesele demontate au fost luate bucată cu bucată de muncitori, în toiul nopţii.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 18:33

Vezi și

Demolarea spaţiilor comerciale din sectorul 5 a început la patru luni după ce chioşcurile din staţiile de metrou din alte sectoare au fost demontate. 

Şi la o săptămână după ce DNA a deschis un dosar penal împotriva liderului sindical de la metrou, Ion Rădoi, acuzat că a încercat să împiedice demolările. 

Ion Rădoi este acuzat de procurorii anticorupţie că şi-a folosit influenţa de lider sindical pentru a menţine în funcţiune chioşcurile de la metrou, deşi acestea nu mai aveau autorizaţie de funcţionare.

Piedone a venit personal să asiste la lucrări

Miercuri seară, echipele de demolare au venit la staţia de metrou Izvor imediat ce de aici a plecat ultima cursă. Comercianţii şi-au luat marfa în saci, înainte ca chioşcurile să fie demontate. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a venit personal să asiste la lucrări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Continuă demolările la metrou. Noaptea trecută au fost puse la pământ chioşcurile de la Eroilor