Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copii înecaţi într-o groapă uriaşă, plină cu apă, la Bălteni, în Dâmboviţa (Video)

Doi copii s-au înecat într-o groapă săpată pentru canalizare, la Bălteni, în judeţul Dâmboviţa. Copiii au căzut în groapa plină cu apă şi din primele informaţii lăsată neasigurată şi neacoperită. La faţa locului intervin trei ambulanţe şi elicopterul SMURD.

de Cristian Ionescu

la 08.05.2019 , 14:20

Doi copii s-au înecat într-o groapă uriaşă, la Bălteni, în judeţul Dâmboviţa. Copiii au căzut în groapa plină cu apă, care ar fi lăsată neasigurată şi neacoperită.

La faţa locului intervin trei ambulanţe şi elicopterul SMURD. Unul dintre copii a fost găsit şi scos pe mal pentru a fi resuscitat. Ambii copii au fost declaraţi decedaţi. Ei sunt o fetiţă de 6 ani şi un băiat de 8 ani.

Copii înecaţi în groapa plină cu apă, la Bălteni, în Dâmboviţa

Copii înecaţi într-o groapă uriaşă, săpată pentru canalizare, la Bălteni, în Dâmboviţa (Video)
Vezi și

Tragedie uriaşă la Bălteni, în judeţul Dâmboviţa, după ce doi copii s-ar fi înecat într-o groapă uriaşă, plină cu apă. Din primele informaţii, era vorba despre o groapă săpată pentru canalizare, însă se pare că este o staţie de epurare lăsată nesupravegheată şi nepăzita, care s-a umplut cu apă de la ploaie.

"2 copii, posibil înecaţi, într-o groapă excavată, plipa cu apa, în comuna Conteşti, sat Bălteni, intervine G.I.Racari,Det.TITU,Det.Tgv. cu  2 ASAS, o barca, 2 motopompe,1 SMURD şi 3 ambulante SAJ", informează autorităţile.

Trei ambulanţe SMURD au plecat în grabă către locul tragediei, la fel şi un elicopter SMRUD.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Copii înecaţi într-o groapă uriaşă, plină cu apă, la Bălteni, în Dâmboviţa (Video)