Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copiii terorizaţi de învăţătoarea violentă din Bistriţa, duşi la psiholog. Unuia dintre elevi i s-a făcut rău la şcoală, de frică

16 copii de la o şcoală din Bistriţa Năsăud au ajuns la spital şi la pisholog, după ce învăţătoarea lor i-ar fi bătut, jignit şi ameninţat că-i lasă repetenţi.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 20:38

16 copii de la o şcoală din Bistriţa Năsăud au ajuns la spital şi la pisholog, după ce învăţătoarea lor i-ar fi bătut, jignit şi ameninţat că-i lasă repetenţi. Părinţii s-au adunat azi în faţa şcolii şi i-au cerut învăţătoarei să plece. Au făcut plângere la Parchet, la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar. În schimb, femeia acuzată a refuzat orice dialog şi a chemat jandarmii. 

Copii care nu au mai mult de zece ani au ajuns la spital cu atacuri de panică, din cauza bătăilor pe care le-ar fi primit de la învăţătoare, acuză părinţii. În satul Piatra Fântânele din Bistriţa-Năsăud, 20 de elevi, din clasele I-IV, sunt învăţaţi carte de un singur dascăl. 

16 copii au trecut deja pe la psiholog. Pentru unul dintre ei, căruia i s-a făcut rău la şcoală, a fost chemată ambulanţa.

Vezi și

Atac de panică a facut băiatul, din cauză că a fost stresat, declară tată copilului.

Alături de părinţii revoltaţi, am bătut la poarta şcolii, să stăm de vorbă cu învăţătoarea. Femeia, însă, a chemat jandarmii. 

Deşi ştiu de o săptămână de scandal, inspectorii şcolari au decis să facă abia mâine un control la şcoala din sat. 

Părinţii vor să se aducă altă învăţătoare. Părinţii au cerut şi sprijinul procurorilor, care o cercetează acum pe învăţătoare pentru purtare abuzivă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Copiii terorizaţi de învăţătoarea violentă din Bistriţa, duşi la psiholog. Unuia dintre elevi i s-a făcut rău la şcoală, de frică