Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prietenul copilului de 12 ani electrocutat mortal în gară, audiat de poliţişti. Oamenii legii încearcă să afle ce căutau pe vagonul de tren

Un copil de 12 ani a murit electrocutat, în halta de cale ferată din satul Inoteşti, în judeţul Prahova. Băiatul era însoţit de un prieten de 15 ani.

de Redactia Observator

la 25.11.2017 , 18:14

Un copil de 12 ani a murit electrocutat, în halta de cale ferată din satul Inoteşti, în judeţul Prahova. Băiatul s-a urcat pe un tren, iar când au ajuns echipajele de prim ajutor, copilul era inconştient. Victima era însoţită de un prieten de 15 ani la momentul tragediei. 

Imediat la fata locului au ajuns doua autospeciale SMURD si una de terapie intensiva mobila. Mult prea tarziu, insa.

Potrivit ultimelor informaţii, alături de el se mai afla un prieten, cu trei ani mai mare. Micuţul era singurul copil al familiei. 

Articolul continuă după reclamă

Comisar Valovschi Cristian, poliţia Transporturi Prahova: "Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că doi minori, cu vârste de 12 şi 15 ani au ajuns în staţia CF Inoteşti, au staţionat în jur de 20 de minute. La un moment dat, unul din minori, cel de 12 ani s-a urcat pe un vagon, s-a dat jos şi s-a urcat pe un alt vagon, din aceeaşi staţie, moment în care a fost electrocutat. A fost aruncat jos. Au venit cei de la SMURD, care au constatat că are leziuni incompatibile cu viaţa, fiind carbonizat. Acum facem cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest eveiment. 

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, atunci când au ajuns la faţa locului, copilul fiind carbonizat, au anunţat oficiali de la Serviciul de Ambulanţă Prahova.

Imediat a fost anunţată şi familia copilului, care odată ajunsă la locul targediei, l-a văzut pe cel mic întins la pământ. Familia se pregăteşte acum să îşi ingroape unicul copil. 

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În cadrul investigaţiei, oamenii legii îl vor audia şi pe adolescentul de 15 ani, singurul martor la momentul tragic. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Prietenul copilului de 12 ani electrocutat mortal în gară, audiat de poliţişti. Oamenii legii încearcă să afle ce căutau pe vagonul de tren