Antena Meniu Search
x

Video Copil de 4 ani, băgat în spital de tatăl drogat și băut. Micuțul a ajuns în grija medicilor cu răni multiple, bărbatul fără nicio zgârietură

Un tânăr băut şi drogat şi-a băgat propriul copil în spital. Bărbatul a urcat pe moped cu fiul de patru ani şi a acroşat portiera unei maşini. Chiar în acel moment, şoferul îşi punea bebeluşul în scaunul special. Întors de la Bruxelles, premierul Ciolacu pare hotărât să schimbe legea. Vrea 10 ani fără permis pentru şoferii depistaţi că au băut sau au luat droguri înainte să urce la volan! Şi confiscarea maşinii. 

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 21:50

Vezi și

O stradă din Rădăuţi este scena unui nou dezastru în trafic. Un tânăr de 28 de ani băut şi sub influenţa drogurilor se urcă pe un moped împreună cu băiatul lui de 4 ani. Într-o fracţiune de secundă, individul intră în portiera unei maşini parcate pe dreapta. 

Vecină: "Domnul cu maşina aranja scaunul pentru copil, că avea copil mic, şi cel care venea cu motocicleta, probabil, nu a păstrat distanţa şi ăsta, când a deschis uşa, l-a trântit jos." 

Copilul de pe moped, care nu purta cască de protecţie, a fost aruncat pe asfalt. În scurt timp, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital. 

Alina Cigoli, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Municipal Rădăuți: "Minorul prezenta multiple escoriaţii la nivelul capului, feţei şi membre superioare şi inferioare. Era stabil hemodinamic şi respirator."

Pe acelaşi subiect

La spital - escortat de poliţişti - a ajuns şi tatăl lui. 

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: "Bărbatul de 28 de ani prezenta o alcoolemie de 1,23 mg/L alcool pur în aerul respirat. Iar la testarea cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă pentru canabis." 

Alina Cigoli, purtătoare de cuvânt Spitalul municipal Rădăuți: "Era speriat, agitat şi îngrijorat de starea copilului. Dumnealui nu avea nicio leziune, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, doar s-au recoltat probe." 

Premierul vrea pedepse mai dure pentru consumatorii de droguri

Premierul cere schimbarea drastică a legii pentru şoferii depistaţi băuţi sau sub influenţa stupefiantelor la volan. Inclusiv confiscarea maşinilor. 

Marcel Ciolacu, premierul României: "Măsuri drastice..ca timp ce zece ani să nu mai ai dreptul să deţii un permis de conducere când vei fi depistat de poliţie într-o astfel de situaţia şi chiar confiscarea autovehiculului pe care îl foloseşti în momentul infracţiunii."

Robert Cazanciuc, senator PSD: "Eu înţeleg dreptul la proprietate, dar şi dreptul la viaţă este important. Trebuie să găsim soluţii să-i sperie cu adevărat pe cei care fac asemenea fapte. O să analizăm practica altor state europene şi cu siguranţă vom găsi cele mai bune măsuri în scurt timp, în aşa fel în cât aceste măsuri să aibă într-adevăr un rol preventiv." 

Şoferul de la Rădăuţi este acum cercetat pentru pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanţe și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Copil de 4 ani, băgat în spital de tatăl drogat și băut. Micuțul a ajuns în grija medicilor cu răni multiple, bărbatul fără nicio zgârietură