Antena Meniu Search
x

Copil de 5 ani din Bolintin Vale, accidentat de o maşină de poliţie. Poliția Română spune ca băiatul "s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Un copil de cinci ani a fost accidentat ușor de o mașină de poliție, pe o stradă din Bolintin Vale. Copilul, care fusese lăsat nesupravegheat, ar fi ieșit în fugă din curtea unui imobil de pe strada Palanca și s-a lovit de mașina condusă de un agent de poliție.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 16:15

Un copil de cinci ani a fost accidentat ușor după ce a ţâşnit în fața unei mașini de poliție, la Bolintin Vale
Un copil de cinci ani a fost accidentat ușor după ce a ţâşnit în fața unei mașini de poliție, la Bolintin Vale - Shutterstock

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 12.40. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații de specialitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet.

Polițistul aflat la volan este încadrat în M.A.I. din 2012

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind  negativ.

Pe acelaşi subiect

Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

La sfârșitul săptămânii trecute, un polițist din Capitală a lovit două fetițe de 11 ani pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Una dintre fetițe, Raisa, a murit în urma impactului extrem de violent. Lucian Bode a transmis, luni, că polițistul era într-o misiune pentru verificarea populației, însă aceasta nu avea caracter de urgență.

Raisa și Marina au fost lovite pe trecerea de pietoni

Accidentul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare. Cele două fete se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit din plin, cu violenţă.

Fata care a supravieţuit a fost aruncată la câţiva metri de zebră. A reuşit să se ridice singură. Pe cealaltă copilă, poliţistul a luat-o pe capotă şi a mers aşa 50 metri. Apoi agentul a frânat, copilul a zburat de pe maşină şi a căzut la pământ. 

După accident, poliţistul a fost luat de colegii lui şi dus la secţie. Acolo, singurele lui cuvinte au fost că: ”pur şi simplu am văzut-o pe capotă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil de 5 ani din Bolintin Vale, accidentat de o maşină de poliţie. Poliția Română spune ca băiatul "s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"