Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de 11 luni s-a electrocutat într-un parc din Capitală! Micuţul se juca la maşinuţe

Incident şocant, în urmă cu puţin timp, în Parcul Florilor din Capitală. Un copil a fost preluat inconştient de ambulanţă după ce s-a electrocutat.

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 12:59

Un copil de 11 luni s-a electrocutat într-un parc din Capitală! Micuţul se juca la maşinuţe Un copil de 11 luni s-a electrocutat într-un parc din Capitală! Micuţul se juca la maşinuţe

Actualizare 12:53 - Potrivit ultimelor informaţii, un echipaj SMURD l-a preluat pe copil după ce mamei acestuia i s-a părut că a tresărit când a pus mâna pe o maşinuţă. La cererea femeii, micuţul de nici un an de zile a fost la Spitalul Grigore Alexandrescu. Nu are arsuri şi nici vreun simptom de electrocuţie, motiv pentru care va fi externat.

"In urma cu scurt timp, prin apel 112 s-a sesizat faptul ca intr-un parc de pe raza Sectorului 2, un copil de aproximativ 1 an ar fi suferit o vatamare, intr-un dispozitiv de joaca. 

La fata locului s a deplasat o ambulanta si echipaje ale Sectiei 9 Politie. Copilul fara semne vizibile a fost transportat la spital pentru evaluare, parintii reclamand electrocutie. Cercetarile au fost preluate de sectia de politie pentru a se stabili contextul, starea de fapt si de drept", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Articolul continuă după reclamă

Ştirea iniţială: ​

Incident şocant, în urmă cu puţin timp, în Parcul Florilor din Capitală. Un copil de 11 luni a fost preluat inconştient de ambulanţă după ce s-ar fi electrocutat.

Din primele informaţii, se pare că micuţul se juca la maşinuţele din parcul aflat pe Şoseaua Pantelimon. Copilul a fost dus la Spitalul Budimex.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un copil de 11 luni s-a electrocutat într-un parc din Capitală! Micuţul se juca la maşinuţe