Antena Meniu Search
x

Video Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unui BMW, în traficul din Bucureşti. Poliţiştii îl caută pe şofer

Filmare şocantă surprinsă în trafic. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional. Pe geamul deschis al unui BMW aflat în mers se vede ceea ce pare să fie un copil mic, aplecat peste uşa maşinii. Copilul este îmbrăcat cu o geacă roz şi poartă o căciuliţă în cap. 

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 14:44

Vezi și

Înregistrarea a ajuns şi la poliţişti. 

Brigada Rutieră a transmis, printr-un comunicat, că deocamdată nu a fost înregistrată vreo sesizare cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar încearcă să identifice şoferul pentru a putea fi tras la răspundere. 

"În urma apariției în spațiul public a unei filmări, în care se observă faptul că un autovehicul aflat în deplasare ar avea poziționată silueta unui copil pe unul dintre geamurile laterale din spate, facem următoarele precizări: Până la acest moment, la nivelul Brigăzii Rutiere nu a fost inregistrată nicio sesizare cu privire la imaginile respective. Polițiștii Brigăzii Rutiere au inițiat procedura de identificare a conducătorului autovehiculului pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unui BMW, în traficul din Bucureşti. Poliţiştii îl caută pe şofer