Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei doi copii răniţi în accidentul de pe A1 s-a stins la spital. Şoferul fugar a fost prins (Video)

Unul dintre cei doi copii ajunşi în comă la spital după accidentul de pe autostrada Timisoara – Lugoj a murit. Şoferul care a produs tragedia a fost prins.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.06.2019, 14:14

Unul dintre cei doi copii ajunşi în comă la spital după accidentul de pe autostrada Timisoara – Lugoj a murit. Şoferul care a produs tragedia a fost prins.

Accident extrem de grav, în această dimineaţă, pe autostrada A1, lângă Timişoara. Trei persoane au murit, între care şi un copil de 6 ani, după ce maşina BMW în care se aflau a fost lovit de o maşină care circula pe contrasens. 

Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, însă la scurt timp a fost reţinut de poliţişti.

Adrian Vasiliu a fost descoperit în halta CFR Susani, lângă Traian Vuia, de unde intenţiona să ia un tren şi să dispară. Din primele cercetări, şoferul vinovat era într-o stare avansată de ebrietate şi ar fi condus nu mai puţin de 13 kilometri pe contrasens.

Pe acelaşi subiect
Adrian Vasiliu a fost descoperit în halta CFR Susani, lângă Traian Vuia

Bărbatul, de loc din comuna Tomeşti, sat Româneşti, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul de 0,39 mg alcool pur în aerul expirat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un băieţel de murit, prietenul lui este în comă

În maşina care circula regulamentar se aflau patru persoane. Doi băieţi în vârstă de 6 ani, bunicii unuia dintre ei şi tatăl celuilalt. 

Toţi patru se întorceau de la Constanţa, unde copiii participaseră la un campionat de fotbal. Cei doi copii erau parte din echipa Clubului Sportiv Comunal Ghiroda şi Giarmata Vii.

Pe drum, au oprit într-o parcare şi au făcut o pauză.  La volanul mașinii se afla bunicul, în dreapta tatăl și bunica pe bancheta din spate cu cei doi copii. 

În apropiere de nodul rutier de la Balint, maşina lor a fost spulberată de şoferul care conducea un Renault Scenic pe contrasens.

Pe loc, încarceraţi, au pierit bunicii unuia dintre copilaşi, iar micuţii au fost transportaţi în comă la spital. Unul dintre ei, însă, s-a stins în braţele medicilor.

Tatăl acestuia, care a scăpat ca prin minune nevătămat în urma accidntului s-a rugat pe holurile spitalului până în ultima clipă pentru viaţa copilului său.

Presa locală scrie că într-o altă maşină care mergea în faţa celei lovite de şoferul inconştient se aflau alţi copii care merseseră şi ei la campionatul de fotbal de la mare. Conducătorul auto al acesteia a evitat in ultimul moment coliziunea cu autoturismul condus de Adrian Vasiliu. 

Din păcate, bunicul care conducea BMW-ul nu a mai reuşit să tragă de volan.

Şoferul care a provocat tragedia a fugit imediat după accident şi a fost capturat în jurul orei 10.30. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Unul dintre cei doi copii răniţi în accidentul de pe A1 s-a stins la spital. Şoferul fugar a fost prins (Video)