Antena Meniu Search
x

"Rareş, rămâi pentru totdeauna campionul nostru". Băieţelul omorât de un şofer beat tocmai câştigase un turneu de fotbal (Video)

Lacrimi şi durere la Ghiroda, lângă Timişoara, la clubul de fotbal la care activau cei doi băieţi în vârstă de 6 ani spulberaţi astăzi în cumplitul accident de pe autostrada A1. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.06.2019, 14:04

Lacrimi şi durere la Ghiroda, lângă Timişoara, la clubul de fotbal la care activau cei doi băieţi în vârstă de 6 ani spulberaţi astăzi în cumplitul accident de pe autostrada A1. 

Unul dintre copii, Rareş Jurconi, s-a stins în braţele medicilor după ce a ajuns în comă la spital, în timp ce prietenul lui este în continuare în comă.

În urma impactului teribil, bunicii acestuia din urmă au murit pe loc, în timp ce tatăl băieţelului mort a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură.

Toţi patru se întorceau de la Constanţa. Copiii participaseră la un campionat de fotbal, unde câştigaseră trofeul.

Pe acelaşi subiect

Băieţii erau parte din echipa Clubului Sportiv Comunal Ghiroda şi Giarmata Vii.

Pe autostrada Timişoara – Lugoj, în apropiere de nodul de la Balint, un şofer beat, intrat pe contrasens, avea să spulbere maşina în care se aflau copiii şi cei trei adulţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" de a-i salva viaţa, inima lui Rareş a încetat să mai bată. Potrivit opiniatimisoarei.ro, celălalt puşti, Christopher Kovacs, este în comă la spital.

Curg lacrimi pentru Rareş: "Vei fi mereu campionul ‘echipei racheta’ în sufletele noastre şi ale colegilor tăi"

La Clubul Sportiv Comunal Ghiroda şi Giarmata Vii, unde activau cei doi băieţi este doliu.

Antrenorii si colegii sunt în stare de şoc şi nu-şi pot stăpâni lacrimile.

"Ce pot sa spun decat ce simte un parinte care isi trimite copilul in turnee si il asteapta sa se intoarca sanatos acasa. Suntem profund indurerati si ingrijorati de acest tragic eveniment. Suntem alaturi de familiile atat de greu incercate si de toti parintii „echipei racheta”, asa cum se numeste echipa de juniori, echipa care a adus cele mai multe trofee clubului nostru.  Rares, vei fi mereu mereu campionul ‘echipei racheta’ in sufletele noastre si ale colegilor tai", transmit Angela Draghia şi Marius Poclid, reprezentanţi al CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Între timp, şoferul care a provocat tragedia şi a fugit de la locul accidentului a fost prins şi reţinut de poliţie. 

Adrian Vasiliu avea o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare

Adrian Vasiliu avea o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat. Barbatul este de loc din comuna Tomesti, sat Romanesti. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Rareş, rămâi pentru totdeauna campionul nostru". Băieţelul omorât de un şofer beat tocmai câştigase un turneu de fotbal (Video)