Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băieţel de 9 ani din Arad a fost sfâşiat de doi câini, un ciobănesc german şi un metis, lângă casă. Tatăl micuţului vine cu un scenariu terifiant (Video)

Un băiat de 9 ani este internat la Spitalul Judeţean Arad, cu zeci de răni pe corp, după ce a fost atacat şi muşcat de doi câini, într-un parc.

de Redactia Observator

la 10.05.2018 , 12:58

Un băieţel de 9 ani a fost sfâşiat de doi câini, un lup şi un maidanez, într-un parc din Arad. Micuţul a ajuns la spital cu răni cumplite Un băieţel de 9 ani a fost sfâşiat de doi câini, un lup şi un maidanez, într-un parc din Arad. Micuţul a ajuns la spital cu răni cumplite - Observator

Un băiat de 9 ani este internat la Spitalul Judeţean Arad, cu zeci de răni pe corp, după ce a fost atacat şi muşcat câinii unui vecin, în timp ce venea spre casă cu bicicleta.

Copilul are muşcături pe aproape tot corpul, fiind transportat de urgenţă la spital.

El spune că a fost atacat în stradă, în timp ce stăpânul celor două animale, un ciobansec german şi un metis, susţine că băiatul i-a intrat în curte.

Articolul continuă după reclamă

Tatal copilului vine cu un scenariu terifiant. Potrivit bărbatului, fiul lui a fost atacat de câini în faţa casei acestora şi apoi târât în curte.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz, a declarat că băieţelul are multiple plăgi. Cea mai gravă este la picior, băieţeul fiind operat şi ţinut sub observaţie.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz şi urmează să se stabilească circumstanţele exacte în care a fost atacat şi muşcat copilul.

Până la finalizarea anchetei, cei doi caini, un ciobansec german şi un metis, vor fi ridicaţi şi duşi la adapostul canin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un băieţel de 9 ani din Arad a fost sfâşiat de doi câini, un ciobănesc german şi un metis, lângă casă. Tatăl micuţului vine cu un scenariu terifiant (Video)