Antena Meniu Search
x

Mărturisiri teribile în cazul copilului căzut cu tiroliana la Craiova. Băieţelul de 10 ani i-ar fi spus tatălui că îi e frică

Un incident extrem de grav a avut loc într-un parc de distracţii din Craiova. Un copil de zece ani a căzut de la opt metri înălţime în timp ce se dădea cu tiroliana. Sfoara care îi susţinea hamul s-ar fi rupt, iar părinţii lansează acuzaţii.

Vezi și

Un incident extrem de grav a avut loc într-un parc de distracţii din Craiova. Un copil de zece ani a căzut de la opt metri înălţime în timp ce se dădea cu tiroliana. Sfoara care îi susţinea hamul s-ar fi rupt, iar părinţii lansează acuzaţii. Instalaţia ar fi fost lipită cu bandă adezivă. Accidentul scoate la iveală o situaţie gravă. În România, nu există nicio autoritate care să verifice astfel de instalaţii.

Scenele de groază au fost filmate de tatăl copilului de zece ani. Băiatul cade de la opt metri înălţime. Este conştient, dar nu se mai poate mişca. 

Cursa pe tiroliană era premiul organizatorilor pentru copii. Instalaţia ar fi fost improvizată. Cei mici urcau pe o schelă aşezată pe o bucată de beton. Fără echipament de protecţie şi fără niciun instructaj.

Cu câteva clipe înainte să se prăbuşească, copilul îi spune tatălui că îi este frică. 

Casca de protecţie l-a salvat pe băiat. Cea pe care organizatorii i-au adus-o în ultima clipă, după insistenţele tatălui. Pe filmare se vede cum înaintea lui, o altă fetiţa a urcat neasigurată.

Coarda care face legatura între ham şi scripetele tirolianei s-ar fi rupt, arată primele cercetări. Părinţii băiatului rănit fac acuzaţii grave şi spun că aceasta era lipită cu bandă adezivă. 

Primăria din Craiova ar fi aprobat organizarea evenimentului de un ONG al studenţilor. Reprezentanţii instituţiei refuză însă să ofere explicaţii.

În România sunt zeci de astfel de parcuri de distracţii în care sunt amplasate tiroliene. Niciuna nu este verificată de autorităţi, pentru că legea nu are reglementări în acest sens. 

În momentul în care încercaţi astfel de senzaţii tari, este indicat să verificaţi vizual echipamentul. Dacă observaţi probleme, improvizaţii, coarda are un grad de uzură, refuzaţi coborârea, nu merita sa riscati deloc, este viata dumneavoastră în joc. Aici nu sunt probleme. Echipamentul a fost verificat si totul decurge foarte bine.

Anul trecut, În Capitală, o tânără de 22 de ani s-a rănit pentru că personalul de la punctul de sosire nu a prins-o. Iar în Călăraşi, o fetiţa de 12 ani a căzut de la câţiva metri înălţime, tot în timp ce se dădea cu tiroliana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mărturisiri teribile în cazul copilului căzut cu tiroliana la Craiova. Băieţelul de 10 ani i-ar fi spus tatălui că îi e frică