Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 13 ani, sechestrat şi bătut într-o secţie de poliţie din Călăraşi, pentru că făcea gălăgie în curtea şcolii (Video)

Acuzaţii grave la adresa unui poliţist din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi. Agentul este acuzat de părinţii unui copil de 13 ani că fiul lor a fost sechestrat și bătut în secţie, pentru că făcea gălăgie în curtea şcolii. 

de Veronica Micu

la 25.02.2020 , 11:11

Băiatul susţine că a fost bătutu 40 de minute în postul de poliţie din Grădiştea Copil de 13 ani, sechestrat şi bătut într-o secţie de poliţie din Călăraşi, pentru că făcea gălăgie în curtea şcolii - calarsipress.ro
  • Băiatul de 13 ani susţine că a ost bătut 40 de minute de poliţişti.
  • IPJ Călăraşi a deschis o anchetă în acest caz.

Acuzaţii grave la adresa unui poliţist din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi. Agentul este acuzat de părinţii unui copil de 13 ani că fiul lor a fost sechestrat și bătut în secţie, pentru că făcea gălăgie în curtea şcolii. 

Incidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 22 februarie, în localitatea Grădiştea.

Mai mulţi copii din zonă s-au strâns pe terenul de fotbal al Şcolii Gimnaziale din comună, ca să se joace. Pentru că făceau gălăgie, iar locul se afla în apropierea secţiei de poliţie, doi agenţi ar fi ieşit cu lanternele şi ar fi început să strige la minori, să-i înjure şi să-i fugărească.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit calarsipress.ro, poliţiştii au reuşit să prindă un singur copil, pe Radu, de 13 ani.

L-au ameninţat să nu le spună nimic părinţilor

După ce a fost dus la secţie pentru identificare şi declaraţii, puştiul le-a povestit părinţilor că poliţiştii l-au sechestrat şi l-au bătut timp de 40 de minute, apoi ameninţat să nu spună acasă ce s-a întâmplat.

Furios, tatăl băiatului a mers la secţie ca să lămurească situaţia.

Pentru că unul dintre aenţi a devenit agresiv inclusiv cu el, omul a decis să sune la 112, unde a reclamat ce a păţit fiul lui.

În urma reclamaţiei, cei de la IPJ Călăraşi au deschis o anchetă şi au dispus cercetarea disciplinară a celor doi poliţişti, pentru a se verifica aspectele sesizate.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Copil de 13 ani, sechestrat şi bătut într-o secţie de poliţie din Călăraşi, pentru că făcea gălăgie în curtea şcolii (Video)