Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Copilă de 13 ani din Bistriţa Năsăud, violată timp de 10 luni de un tânăr de 20 de ani. Bărbatul filmase toate momentele de chin ale fetei

Caz şocant în Bistriţa Năsăud, unde o copilă de doar 13 ani a fost violată de un tânăr cu 7 ani mai mare. Imaginile agresiunii sexuale au fost trimise chiar de bărbatul vinovat părinţilor fetei şi unui profesor. Şi mai grav este faptul că agresorul îşi hărţuia şi ameninţa victima de mai bine de 10 luni. 

De Diana Speretoiu la 29.12.2022, 14:10
Vezi și

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat de procurorii DIICOT pentru pornografie infantilă, viol, şantaj, furt calificat şi ameninţare, fapte pentru care riscă până la 12 ani de închisoare. 

O filma în timpul violului

Calvarul copilei de 13 ani a început în luna martie. De atunci, timp de aproape 10 luni fata a fost violată în repetate rânduri. Nu a spus nimic de teamă. Bărbatul a filmat toate scenele revoltătoare şi folosea imaginile ca să o determine pe minoră să se întâlnească din nou cu el. În urmă cu două luni a mers la casa fetei şi i-a furat căţelul.

Apoi, a ademenit-o într-un loc izolat, i-a promis că îi va restitui animalul de companie, dar a violat-o din nou. A filmat iar şi a trimis de această dată imaginile părinţilor fetei şi unui profesor. Acum el este cercetat penal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Înainte de a fi reţinut, acesta ar fi trecut la ameninţări cu moartea, atât la adresa fetei, cât şi a mamei ei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani din Bistriţa Năsăud, violată timp de 10 luni de un tânăr de 20 de ani. Bărbatul filmase toate momentele de chin ale fetei