Antena Meniu Search
x

Copilașul de 4 ani înghițit ieri de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort la câţiva kilometri de casă (Video)

Tragedie într-o familie din localitatea Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilaşul de 4 ani luat ieri de ape, după ce a căzut într-un pârâu umflat de ploi, a fost găsit mort în cartierul Unirea. 

de Redactia Observator

la 08.05.2019, 09:58

Micuţul se juca împreună cu un vecin pe malul unui pârâu când a căzut în apă
Copilașul de 4 ani înghițit ieri de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort la câţiva kilometri de casă - bistriteanul.ro

Tragedie într-o familie din localitatea Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilaşul de 4 ani luat ieri de ape, după ce a căzut într-un pârâu umflat de ploi, a fost găsit mort în cartierul Unirea, la câţiva kilometri de casă. 

Copilul a fost găsit în apă, de aparţintori, la câțiva kilometri distanță de locul unde a dispărut ieri.

Reamintim că, ieri, micuţul se juca împreună cu un vecin pe malul unui pârâu aflat în apropierea curţii casei sale din Livezile când a căzut în apă şi a dispărut.

Zeci de persoane l-au căutat în cursul zilei de ieri, pe o rază de 9 kilometri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul luat de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort

În cursul dimineții, căutările au fost reluate, fiind constituite mai multe echipe formate din pompieri militari și voluntari, dar și localnici, pe raza mai multor localități tranzitate de râul Bistrița.

Din păcate copilașul a fost găsit mort, de către aparținători, în această dimineață, în apă, pe raza cartierului Unirea.

"Copilul a fost găsit de aparținători în apă pe raza cartierului Unirea din municipiul Bistrița", informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

„La locul solicitării, echipajul cu medic al SAJ a găsit un copil de aproximativ 4 ani, înecat, cu rigiditate cadaverică, fapt ce nu s-a impus resuscitarea cardio-respiratorie, declarându-se decesul la fața locului. Se pare că ar fi copilul căzut în apă ieri.

De asemenea, la fața locului s-a acordat asistență medicală mamei acestuia, care a prezentat un atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copilașul de 4 ani înghițit ieri de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort la câţiva kilometri de casă (Video)