Copilașul de 4 ani înghițit ieri de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort la câţiva kilometri de casă (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 08.05.2019, 09:36.
Actualizat: 08.05.2019, 09:58

Tragedie într-o familie din localitatea Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilaşul de 4 ani luat ieri de ape, după ce a căzut într-un pârâu umflat de ploi, a fost găsit mort în cartierul Unirea. 

Micuţul se juca împreună cu un vecin pe malul unui pârâu când a căzut în apă

Copilașul de 4 ani înghițit ieri de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort la câţiva kilometri de casă

bistriteanul.ro

Tragedie într-o familie din localitatea Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilaşul de 4 ani luat ieri de ape, după ce a căzut într-un pârâu umflat de ploi, a fost găsit mort în cartierul Unirea, la câţiva kilometri de casă.

Copilul a fost găsit în apă, de aparţintori, la câțiva kilometri distanță de locul unde a dispărut ieri.

Reamintim că, ieri, micuţul se juca împreună cu un vecin pe malul unui pârâu aflat în apropierea curţii casei sale din Livezile când a căzut în apă şi a dispărut.

Zeci de persoane l-au căutat în cursul zilei de ieri, pe o rază de 9 kilometri.

Copilul luat de ape, în Bistriţa, a fost găsit mort

În cursul dimineții, căutările au fost reluate, fiind constituite mai multe echipe formate din pompieri militari și voluntari, dar și localnici, pe raza mai multor localități tranzitate de râul Bistrița.

Din păcate copilașul a fost găsit mort, de către aparținători, în această dimineață, în apă, pe raza cartierului Unirea.

"Copilul a fost găsit de aparținători în apă pe raza cartierului Unirea din municipiul Bistrița", informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

„La locul solicitării, echipajul cu medic al SAJ a găsit un copil de aproximativ 4 ani, înecat, cu rigiditate cadaverică, fapt ce nu s-a impus resuscitarea cardio-respiratorie, declarându-se decesul la fața locului. Se pare că ar fi copilul căzut în apă ieri.

De asemenea, la fața locului s-a acordat asistență medicală mamei acestuia, care a prezentat un atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.