Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primul caz de coronavirus în România, anunţat oficial de autorităţi

Primul pacient cu coronavirus a fost confirmat în România de autorităţi, o conferinţă urmând a fi susţinută de ministrul Victor Costache și Raed Arafat.

de Cristian Ionescu

la 26.02.2020 , 23:55

România are primul caz de coronavirus Primul caz de cornavirus în România - Observator.tv
  • Primul caz de coronavirus în România a fost anunţat de autorităţi.

Primul pacient cu coronavirus a fost confirmat în România de autorităţi, o conferinţă urmând a fi susţinută de ministrul Victor Costache și Raed Arafat.

Se pare că este vorba despre o persoană care a intrat în contact cu italianul bolnav de coronavirus care s-a plimbat prin două judeţe, apoi s-a întors în Italia, unde a fost depistat.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update: Opt membri ai pacientului depistat cu coronavirus au fost băgaţi imediat în carantină, iar testările au fost demarate de urgenţă

Update: Pacientul este un tânăr care se afla pe lista persoanelor care nu au intrat în contact direct cu cetăţeanul italian.

Update: Pacientul nu ar fi manifestat niciun fel de simptome.

Update: Din primele informaţii, primul pacient bolnav de coronavirus este un bărbat şi este român.

Zeci de persoane sunt căutate pentru a fi testate, după ce au intrat în contact cu italianul bolnav de coonavirus, inclusiv oamenii care au fost cu el în avion atunci când a venit în România şi când s-a întors în Italia.

Autorităţile informează că mai sunt câteva persoane pentru care trebuie să vină rezultatele analizelor, tot din lotul celor care au intrat în contact cu italianul.

Confirmarea a venit de la Horatiu Moldovan, secretar de stat în ministerul Sănătăţii.

Revenim cu amănunte...

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Primul caz de coronavirus în România, anunţat oficial de autorităţi