Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cratere uriaşe pe plajele din Năvodari după ploile torenţiale din ultimele două zile. Străzile sunt încă inundate, după ce canalizările au cedat

Codul roşu de ploi torenţiale a lăsat dezastru în nordul litoralului. În Năvodari, apa a săpat adevărate cratere în nisipul de pe plajă. Canalizările n-au mai făcut faţă, iar puhoaiele îşi fac acum loc să se scurgă direct în mare.

de Cristina Niță

la 02.10.2024 , 18:09

Aşa arată plaja din Năvodari după ce a plouat cu găleata aproape două zile. De la umbrele întoarse de vânt, la saltele de şezlonguri azvârlite pe nisip, imaginea nu este una deloc primitoare. Nu unul, ci două cratere îi conduc acum pe turişti spre mare. 

Plajele din Năvodari, distruse de ploi

Toată apa de pe faleza din Năvodari s-a scurs direct în mare. Practic șuvoaiele și-au creat drum pe plajă, astfel s-au creat aceste cratere care au 90 cm.

Vezi și

A plouat într-o zi cât pentru o lună şi jumătate, spun meteorologii. Pentru că s-a construit foarte mult în zonă, canalizarile n-au mai făcut faţă codului roşu de ploi torenţiale. 

Pe acelaşi subiect

Deşi codul a trecut, străzile din Năvodari sunt încă sub ape. 

"Se intervine in Mamaia Nord cu 2 autospeciale vidanje pentur a evacua surplusul de apa", spune Elena Aftene - purtător de cuvânt Primaria Navodari.

Plaja aparţine Apelor Române, aşa că rămâne în sarcina lor să o repare. Pericolul pândeşte în continuare. Deja umflate de ploi, râurile din Dobrogea ar putea ieşi din matcă, mai ales că la sfârşitul săptămânii furtunile se întorc în sud-estul ţării. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Cratere uriaşe pe plajele din Năvodari după ploile torenţiale din ultimele două zile. Străzile sunt încă inundate, după ce canalizările au cedat