Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă şocantă în Arad, la Târnova! Un tânăr de 23 de ani şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis. Cei doi au fost găsiţi fără suflare într-un bar

Crimă pasională la Târnova, în Arad. Un tânăr de 23 de ani și-a împușcat iubita în barul în care femeia lucra, după care s-a sinucis.

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 11:07

Crimă şocantă în Arad, la Târnova! Un tânăr de 23 de ani şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis

Crimă pasională la Târnova, în Arad. Un tânăr de 23 de ani și-a împușcat iubita în barul în care lucra femeia, după care s-a sinucis.

Cei doi, ambii în vârstă de 23 de ani, au fost găsiți fără suflare într-un bar din Arad, localitatea Târnova, în această dimineață.

  • Vezi şi: Detalii teribile în cazul crimei din Arad! Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul tinerilor împuşcaţi în cap la Târnova. Un copilaş de 6 ani a rămas fără mamă
Articolul continuă după reclamă

Surse din anchetă susţin că cei doi ar fi stat la masă, s-ar fi certat, iar la un moment dat, tânărul a scos o armă și a împuscat-o pe iubita sa.

Ulterior, s-a împușcat și el. Arma este artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

Din primele informaţii, criminalul este din Târnova și locuia cu mama vitregă, părinții săi fiind despărțiți de multă vreme. 

Tânăra este din Șilindia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Crimă şocantă în Arad, la Târnova! Un tânăr de 23 de ani şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis. Cei doi au fost găsiţi fără suflare într-un bar