Antena Meniu Search
x

Sadismul criminalului de la Carasa i-a șocat pe anchetatori. A așteptat ca femeia să moară, după care a sunat la 112

Criminalul de la Carasa, care și-a ucis concubina cu toporul, a aşteptat ca femeia să moară, după care a sunat la 112. Sadismul de care a dat dovadă bărbatul i-a şocat şi pe anchetatori, dar şi pe localnici, deopotrivă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.08.2020, 10:21

Sadismul criminalului de la Carasa i-a șocat pe anchetatori. A așteptat ca femeia să moară, după care a sunat la 112
Sadismul criminalului de la Carasa i-a șocat pe anchetatori. A așteptat ca femeia să moară, după care a sunat la 112 - monitorulbt.ro
  • Femeia a fost ucisă cu lovituri de topor, luni, după o ceartă care a avut loc în curtea casei.
  • Sadismul de care a dat dovadă bărbatul i-a şocat și pe anchetatori, dar şi pe localnici, deopotrivă.

Femeia de 62 de ani a fost ucisă, luni, de partenerul de viaţă, care a lovit-o de mai multe ori cu toporul după o ceartă. Relaţia dintre cei doi era una violentă, spun vecinii. Cu toate acestea, în ciuda insistenţelor copiilor şi rudelor de a încheia relaţia cu bărbatul, femeia continua să îi acorde câte o şansă, în speranţa că acesta se va îndrepta. 

Erau împreună de 6-7 ani. El mai consuma şi alcool, era un om violent şi se purta urât cu ea tot timpul. Orice om care o cunoştea îi spunea să îl dea afară din casă. El stătea în casa ei, unde doar ea a muncit şi copiii ei”, a spus una dintre vecinele femeii.

Jurnaliștii de la monitorulbt.ro scriu că trei dintre copiii femeii urmau să vină din străinătate, în concediu, şi i-au transmis bărbatului să părăsească gospodăria până la venirea lor. S-au certat și, luni dimineață a pus mâna pe topor și a lovit fără milă. A așteptat câteva minute, timp în care femeia a agonizat într-o baltă de sânge, apoi a sunat la 112 și a anunțat, scurt: ”Veniți că am tăiat-o”.

Sadismul criminalului i-a şocat pe anchetatori

Primii care au ajuns la fața locului au fost cei de pe ambulanța SMURD, însă nu au putut intra în curte până nu a sosit și poliția.

 „A lovit-o de mai multe ori. Când am intrat să o văd, era plină de sânge, la cap, în gură, abdomen şi pe mâini. Era într-o baltă de sânge. El era în curte, fuma o ţigară şi flutura toporul în mână. L-am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a rânjit, fără să spună nimic. A aşteptat să moară, după care a sunat la 112, altfel nu îmi închipui. Când au venit poliţiştii i-au ţipat să arunce toporul, iar el l-a aruncat imediat şi a spus că este autorul. Paramedicii nu au mai avut ce face, era o baltă mare de sânge”, a spus o nepoată a femeii.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Sadismul criminalului de la Carasa i-a șocat pe anchetatori. A așteptat ca femeia să moară, după care a sunat la 112