Antena Meniu Search
x

Întorsătură neaşteptată în cazul crimei din Chitila. 7 poliţişti cercetaţi, după ce Robert "Austriacu" şi-a ucis cu sălbăticie soţia (Video)

O tânără mamă din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia obţinuse deja un ordin de protecţie, însă acest lucru nu l-a impresionat pe criminal, care i-a luat viaţa femeii. Într-o întorsătură neaşteptată, s-a anunţat declanşarea cercetărilor împotriva a 7 poliţişti din Chitila.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.02.2020, 17:23

O tânără mamă din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia obţinuse deja un ordin de protecţie, însă acest lucru nu l-a impresionat pe criminal, care i-a luat viaţa femeii. Într-o întorsătură neaşteptată, s-a anunţat declanşarea cercetărilor împotriva a 7 poliţişti din Chitila, trei dintre aceştia devenind obiectul cercetărilor într-un dosar penal.

Tânăra din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă săptămâna trecută, vineri dimineaţă, de către soţul său, cu care era certată. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019. Specialiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au sosit imediat la faţa locului, găsind-o pe femeie fără viaţă în casă. Criminalul, cunoscut la Robert "Austriacu", a încercat apoi să-şi ia viaţa, dar nu a reuşit.

Şapte poliţişti cercetaţi după crima din Chitila

"Având în vedere interesul prezentat de mass-media, referitor la rezultatul verificărilor efectuate de către structura Control Intern în cazul infracțiunii de omor calificat din data de 07.02.2020, în orașul Chitila, IPJ Ilfov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, structura Control  Intern a declanșat procedura  cercetarii prealabile față de șapte polițiști din orașul Chitila. Totodată, trei polițiști dintre aceștia fac obiectul cercetărilor într-un dosar penal, constituit  ca urmare a acestor verificări", anunţă IPJ Ilfov.

IPJ nu specifică motivele exacte pentru care sunt cercetaţi cei şapte poliţişti în cazul de crimă.

O tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia avea deja un ordin de restricţie, după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani. Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în gât, apoi a fugit şi a încercat să se omoare, fără succes, însă. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri de urgenţă şi apoi l-a transportat la spital.

Robert, tânărul care şi-a ucis soţia, mamă a doi copii de 3 şi 5 ani, şi-a cerut scuze în momentul în care a fost scos din sediul de Poliţie, în faţa jurnaliştilor. El a transmis că îşi cere scuze pentru gestul său şi îşi cere iertare în faţa lui Dumnezeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Întorsătură neaşteptată în cazul crimei din Chitila. 7 poliţişti cercetaţi, după ce Robert "Austriacu" şi-a ucis cu sălbăticie soţia (Video)