Antena Meniu Search
x

Video "E plin de sânge, e tăiat". Crima de la Padina, imagini noi. Momentul în care Sorin Anghel se ia la bătaie cu fiii vrăjitoarei Sidonia, înainte să fie măcelărit

Au apărut imagini noi din noaptea crimei de la hotelul de patru stele din Padina, acolo unde un agent de pază de 41 de ani a fost înjunghiat de fiii vrăjitoarei Sidonia. Filmarea surprinde inclusiv momentul în care victima începe bătaia cu cei trei. Avocatul fraţilor din clanul Fabian susţine că inculpaţii au fost provocaţi. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 19:16

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins exact momentul în care Sorin Anghel îl loveşte cu pumnul pe Laurenţiu Fabian, zis Solomon. Interlopul iese din bar, urma de fratele mai mic, Luis. Stă câteva zeci de secunde în parcare şi se întoarce în restaurant, hotărât să-şi ia revanşa. E momentul în care agentul de pază merge pe terasă şi sparge o sticlă de colţul mesei. Soţia încearcă să-l oprească, dar nu reuşeşte. În încăierarea care a urmat, bărbatul e înjunghiat de Solomon şi se prăbuşeşte pe mai multe lăzi cu băutură din spatele barului.

- Luis, Luis!

- Băi, te rog eu! (aruncă cu sticle spre victimă)

- Băi, gata, băi!

Pe acelaşi subiect

- Lasă-l, bă, faceți crimă, faceți crimă!

- E plin de sânge, e tăiat, mă! 

Cu hainele pline de sânge, atacatorii fug cu maşina

Ajutat de soţie, Sorin Anghel iese din local. Nu face însă mai mult de doi paşi. Cei trei interlopi încep să-l lovească cu pumnii şi picioarele. Nu se opresc până când victima nu rămâne fără suflare, pe asfalt. După crimă, cu hainele pline de sânge, atacatorii fug cu maşina. 

Andrei Necea, avocat: Această agresiune a intervenit fără motiv. Chiar soţia victimei declara că nu înţelege de ce soţul ei l-a lovit pe Marin Laurenţiu. Nu doar a spart acele sticle cu intenţia de a ameninţa pe cineva, noi apreciem că le-a spart cu intenţia de a ucide pe cineva.

Loviturile fraţilor Fabian nu au fost date în legitimă apărare

Procurorii îl contrazic pe avocatul celor trei suspecţi. Anchetatorii spun clar că loviturile fraţilor Fabian nu au fost date în legitimă apărare, ci cu intenția clară de a ucide. Victima a fost înjunghiată de 6 ori în zona capului şi în spate. Din arest, interlopii au depus o plângere penală împotriva agentului pentru tentativă de omor şi susţin în continuare că au fost provocaţi.

Andrei Necea, avocat: Au fost audiaţi până acum în dosar 22 de martori. Toţi confirmă la unison faptul că această agresiune, care a degenerat într-o încăierare generală a fost pornită de partea vătămată.   

Fraţii Fabian sunt în continuare în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "E plin de sânge, e tăiat". Crima de la Padina, imagini noi. Momentul în care Sorin Anghel se ia la bătaie cu fiii vrăjitoarei Sidonia, înainte să fie măcelărit