Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini cheie din noaptea morţii lui Sorin Anghel. O filmare surprinsă pe camere arată cine ar fi început de fapt conflictul

Au apărut imagini noi din noaptea crimei de la hotelul din Padina, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat de fiii vrăjitoarei Sidonia, în urma unei altercații. Este vorba despre imaginile surprinse de camerele de luat vederi înainte de declanșarea conflictului, care s-a sfârşit cu decesul lui Sorin Anghel, un bărbat in varsta de 41 de ani. Atenţie, urmează imagini si informatii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 07:39

Vezi și

Imaginile date acum publicității ar putea răsturna cursul anchetei şi, implicit, ceea ce se știa până acum despre cazul morții lui Sorin Anghel. În noile imagini se observă momentul declanșator al tragediei. Ar fi cel în care Marin Laurenţiu, unul din cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, este lovit de către Sorin Anghel și cade la pământ. 

Andrei Necea, avocat: Se poate observa din imagini, stătea de vorba cu cineva în faţa intrării şi este lovit. Moment în care iese afară. Această agresiune a intervenit fără motiv. Chiar soţia victimei declară că nu înţelege de ce soţul ei l-a lovit pe Marin Laurenţiu. 

Ipotezele noi după ultima înregistrare

Filmările vin în sprijinul teoriei că nu frații Fabian au pornit conflictul cu victima, ci bărbatul de 41 de ani ar fi fost cel care ar fi atacat primul.

Pe acelaşi subiect

Andrei Necea, avocat: Ulterior acestui moment partea vătămată merge pe terasă, nu este urmărit de nimeni şi sparge două sticle, încearcă soţia sa să-l oprească, dar nu reuşeste şi el intră cu aceste sticle în interior. Nu doar a spart acele sticle cu intenţia de a ameninţa pe cineva, noi apreciem că le-a spart cu intenţia de a ucide pe cineva. Doar împrejurările au facut ca urmările agresiunilor lui, să constea doar în niste răni, şi nu în răni fatale.  

Imaginile arată momentul în care conflictul a început

În timpul petrecerii de Valentine's Day, noaptea crimei, soţia bărbatului decedat s-a urcat pe un scaun şi a început să danseze. Fraţii din clanul Fabian ar fi început să-i arunce priviri, pe care victima le-a interpretat drept ofensatoare. Nervos, bărbatul s-a dus la cei trei să le ceară socoteală, iar de aici, şi până la tragedie, a fost doar un pas.   

Andrei Necea, avocatN-au fost folosite macete, iar clienţii mei nu fac parte din lumea interlopă. Sunt nişte copii, care au vârste între 18 si 30 de ani, aflaţi la primul lor contact cu legea penală.  

Victima ar fi spart o sticlă pentru a riposta

Tragedia a avut loc la interior în momentul în care, victima se întoarce cu sticlele sparte în restaurant, cei trei fraţi încep să-l alerge pe Sorin Anghel, iar Solomon Fabian înfige un cuţit în victimă. Rănit, Sorin Anghel fuge în parcarea hotelului, unde este înjunghiat din nou. 

Andrei Necea, avocat: Au fost audiaţi până acum în dosar 22 de martori. Toţi confirmă la unison faptul că această agresiune, care a degenerat într-o încăierare generală a fost pornită de partea vătămată.  

De după gratii, fraţii Fabian, acuzați de crimă, au depus o plângere penală împotriva mortului pentru tentativă de omor, iar ancheta este în plină desfășurare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Noi imagini cheie din noaptea morţii lui Sorin Anghel. O filmare surprinsă pe camere arată cine ar fi început de fapt conflictul