Antena Meniu Search
x

Video Crima din Alexandria. Raluca, tânăra contabilă ucisă de iubit, a luptat pentru relaţie până şi-a dat ultima suflare. Lipsa banilor şi datoriile au dus la vărsare de sânge

Poveste de dragoste cu sfârşit dramatic la Alexandria. O tânără contabilă a fost omorâtă cu brutalitate de iubitul ei, deşi lupta de aproape un an ca să ţină relaţia pe linia de plutire. Intraseră, însă, în datorii mari - certurile pentru bani începuseră să sfâşie iubirea, până au învins-o. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 05.03.2024, 20:01

Vezi și

În fotografii, Raluca şi iubitul ei păreau cuplul perfect. Dragostea i-a unit cinci ani. În ultima vreme, însă, erau preocupaţi mai mult să facă rost de bani pentru datoriile la bănci şi la întreţinere, spun apropiaţii. Tânăra era contabilă, iubitul său lucra în comerţ şi, deşi, munceau mult ca să scape de necazuri, începuseră certuri aprige. 

Contabilă ucisă din gelozie

"Acum vreo săptămână au venit de la apă. Aveau la apă de plată vreo 82, 83 de milioane (n.r. 8.200 - 8.300 de lei) şi o fi zis: Dă şi tu bani să plătim", povesteşte o vecină. Ultimul scandal i-a fost fatal tinerei care a luptat până în ultima clipă pentru relaţia ei - nu a cerut ordin de restricţie împotriva iubitului, în speranţa că se va potoli. 

"Este vorba de o persoană de sex feminin în vârstă de 36 de ani. Conform rezultatului necropsiei, persoana a fost asfixiată prin obstrucţia căilor respiratorii superioare", a declarat Cristiana Petrică, prim procuror al Parchetului Teleorman.

Pe acelaşi subiect

Criminalul a fugit cu maşina

"Mama bărbatului este cea care a făcut descoperirea şocantă. Îngrijorată că cei doi nu au mai răspuns la telefoane, femeia a decis să vină aici, la apartamentul în care aceştia locuiau. A găsit-o pe femeia de 36 de ani, în casă, fără suflare. Fiul ei era în continuare de negăsit", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

"S-au auzit ţipete! E moartă nora mea, e moartă nora mea! Şi băiatul e de negăsit!", spune o vecină.

După crimă, agresorul s-a urcat în maşină şi timp de şase ore a condus fără vreo direcţie - se pare că în cerc. Poliţiştii l-au prins, în cele din urmă, într-o localitate aflată la jumătate de oră distanţă de locul faptei. La audieri, bărbatul a recunoscut tot şi a fost trimis în arest. 

În ultimul an, numărul cazurilor de violenţă domestică a crescut alarmant. Au fost peste 100.000 de agresiuni în familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crima din Alexandria. Raluca, tânăra contabilă ucisă de iubit, a luptat pentru relaţie până şi-a dat ultima suflare. Lipsa banilor şi datoriile au dus la vărsare de sânge