Antena Meniu Search
x

Video Crima din Dâmbovița. Apucăturile dubioase ale turcului bănuit că a tranșat-o pe Mirela: "Se ducea mereu pe centură și aducea femei acasă"

Un turc cu cetăţenie germană este principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani, al cărei cadavru tranşat a fost găsit într-un sac lângă Autostrada A1. Pe proprietatea individului poliţiştii şi criminaliştii ar fi găsit urme ale ororii, spun surse Observator: pete de sânge şi o sârmă cu care ar fi legat victima. Sora femeii acuză poliţiştii că au tratat dispariţia superficial. Bărbatul a fost reţinut și urmează să fie dus, astăzi, în fața instanței.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.04.2024, 13:37

Vezi și

Un turc este principalul suspect în cazul morţii Mirelei, femeia de 38 de ani, tranşată, ascunsă în doi saci de plastic şi abandonată pe câmp, într-o comună din Dâmboviţa. Individul are 64 de ani, s-a născut în Turcia şi are şi cetăţenie germană. 

Crima din Dâmoviţa: femeie găsită tranşată pe câmp

Casa lui din cartierul Rahova s-a transformat rapid în posibila scenă a crimei extrem de sadice. Zeci de poliţişti şi criminalişti au început să perieze proprietatea, un domeniu uriaş, cu mai multe clădiri, dependinţe şi o curte înţesată curesturi de construcţii şi gunoi. Fortăreaţa aminteşte de un alt caz care a şocat România - curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, care a ucis două adolscente. 

"Surse din anchetă spun că pe proprietatea principalului suspect s-ar fi găsit mai multe pete de sânge, o sârmă despre care se bănuieşte că ar fi folosit-o ca să-şi lege victima, dar şi bucăţi din saci similari cu cei găsiţi la locul in care a fost gasit cadabrul. Se aşteaptă acum confirmarea ADN de la laborator", transmite Cristina Filip, reporter Observator. 

Pe acelaşi subiect
  • Dan Antonescu, criminalist: El consideră că dacă a şters urmele din locuinţă acolo unde a omorât şi tranşat victima, nu poate fi acuzat. Greşit! Dacă acolo s-a comis fapta, clar vor fi identificate probe care să-l incrimideze fără dubiu.
  • Vecinii individului îi schiţează portretul: un tip dubios, violent, ascuns, mereu pus pe scandal. L-au văzut, spun ei, de nenumărate ori în compania Mirelei.
  • Reporter: Aţi văzut-o vreodată la el? 
  • Vecin: Da. De vreo două ori a venit la dânsul, o dată a ţinut-o în maşină, o dată a coborât. În februarie, martie.

Adică exact în perioada în care sora Mirelei îi reclama dispariţia la poliţie, pe 6 martie. 

  • Vecin: Se ducea mereu pe centură şi aducea femei acasă.
  • Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Ar trebui să fie sincer, să colaboreze dacă există indicii.
  • Reporter: Se spune că ar fi sechestrat un copil.
  • Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Nu nu. Nu este adevărat, el a prins copiii care îi făceau distrugeri, îi vopseau gardul şi zice că a avut o discuție cu părinții.

Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcţii şi tâmplărie. A fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în condiţii misterioase

Cercetările au arătat că Mirela a fost ucisă prin strangulare

Surse Observator spun că familia ar fi menţionat numele cetăţeanul turc încă de la momentul în care i-au reclamat dispariţia. Sora acuză anchetatorii că au tratat totul extrem de superficial.

  • Sora victimei: S-a dovedit în istoricul apelurilor acolo anumite chestii. Între care numărul acela de contact foarte insistent, pe telefon. Trebuia să fie, cumva, un pic, o anchetă mai rapidă. O localizare de telefon nu s-a putut face că trebuia, nu ştiu ce trebuia, de la procuror. Doar ceea ce am dat eu şi ceea ce m-am luptat eu să scot, anumite informaţii, cartela ei, tot să dovedească, mesaje cu nişte conversaţii între ea şi un tip de pe messengerul ei.
  • Bogdan Despescu, Secretar de Stat în ministerul Afacerilor Interne: S-au demarat verificări imediat după sesizarea primită în seara de 7 martie. S-au efectuat activităţi criminalistice, de exemplu la unităţile medicale, audieri de persoane.

Dacă se dovedeşte că cetăţeanul turc este ucigaşul Mirelei, bărbatul riscă închisoarea pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crima din Dâmbovița. Apucăturile dubioase ale turcului bănuit că a tranșat-o pe Mirela: "Se ducea mereu pe centură și aducea femei acasă"