Antena Meniu Search
x

Video Crima din Dâmboviţa. SURSE: pete de sânge, saci şi sârme cu care ar fi legat victima, găsite în casa turcului suspectat că a ucis-o pe Mirela

Un turc cu cetăţenie germană este principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost găsit într-un sac lângă Autostrada A1. Zeci de mascaţi, poliţişti şi criminalişti i-au controlat proprietatea uriaşă, o adevărată fortăreaţă sinistră. S-ar fi găsit, spun surse Observator, mai multe dovezi care îl incriminează - pete de sânge, o sârmă cu care ar fi legat victima. Sora victimei acuză poliţiştii că au tratat dispariţia femeii superficial. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 11.04.2024, 20:07

Vezi și

Un turc este principalul suspect în cazul morţii Mirelei, femeia de 38 de ani, tranşată, ascunsă în doi saci de plastic şi abandonată pe câmp, într-o comună din Dâmboviţa. Individul are 64 de ani, s-a născut în Turcia şi are şi cetăţenie germană. 

"La ora 6, procurorii şi mascaţii au descins în locuinţa bărbatului. Vorbim de un fost depozit transformat în fortăreaţă, cu ziduri înalte şi împânzit de camere de supraveghere. Aici bănuiesc anchetatorii că ar fi ucis-o pe Mirela şi ar fi ţinut-o mai multe zile, înainte să o tranţeze şi să o arunce pe câmp", transmite Cristina Filip, reporter Observator. 

Crimă macabră în Dâmoviţa: femeie găsită tranşată pe câmp

Casa lui din cartierul Rahova s-a transformat rapid în posibila scenă a crimei extrem de sadice. Zeci de poliţişti şi criminalişti au început să perieze proprietatea, un domeniu uriaş, cu mai multe clădiri, dependinţe şi o curte înţesată curesturi de construcţii şi gunoi. Fortăreaţa aminteşte de un alt caz care a şocat România - curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, care a ucis două adolscente. 

"Surse din anchetă spun că pe proprietatea principalului suspect s-ar fi găsit mai multe pete de sânge, o sârmă despre care se bănuieşte că ar fi folosit-o ca să-şi lege victima, dar şi bucăţi din saci similari cu cei găsiţi la locul in care a fost gasit cadabrul. Se aşteaptă acum confirmarea ADN de la laborator", transmite Cristina Filip, reporter Observator. 

Dan Antonescu, criminalist: El consideră că dacă a şters urmele din locuinţă acolo unde a omorât şi tranşat victima, nu poate fi acuzat. Greşit! Dacă acolo s-a comis fapta, clar vor fi identificate probe care să-l incrimideze fără dubiu.

Vecinii individului îi schiţează portretul: un tip dubios, violent, ascuns, mereu pus pe scandal. L-au văzut, spun ei, de nenumărate ori în compania Mirelei.

Reporter: Aţi văzut-o vreodată la el? 

Vecin: Da. De vreo două ori a venit la dânsul, o dată a ţinut-o în maşină, o dată a coborât. În februarie, martie.

Adică exact în perioada în care sora Mirelei îi reclama dispariţia la poliţie, pe 6 martie. 

Vecin: Se ducea mereu pe centură şi aducea femei acasă.

Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Ar trebui să fie sincer, să colaboreze dacă există indicii.

Reporter: Se spune că ar fi sechestrat un copil 

Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Nu nu. Nu este adevărat, el a prins copiii care îi făceau distrugeri, îi vopseau gardul şi zice că a avut o discuție cu părinții 

Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcţii şi tâmplărie. A fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în condiţii misterioase

Cercetările au arătat că Mirela a fost ucisă prin strangulare

Surse Observator spun că familia ar fi menţionat numele cetăţeanul turc încă de la momentul în care i-au reclamat dispariţia. Sora acuză anchetatorii că au tratat totul extrem de superficial.

Sora victimei: S-a dovedit în istoricul apelurilor acolo anumite chestii. Între care numărul acela de contact foarte insistent, pe telefon. Trebuia să fie, cumva, un pic, o anchetă mai rapidă. O localizare de telefon nu s-a putut face că trebuia, nu ştiu ce trebuia, de la procuror. Doar ceea ce am dat eu şi ceea ce m-am luptat eu să scot, anumite informaţii, cartela ei, tot să dovedească, mesaje cu nişte conversaţii între ea şi un tip de pe messengerul ei.

Bogdan Despescu, Secretar de Stat în ministerul Afacerilor Interne: S-au demarat verificări imediat după sesizarea primită în seara de 7 martie. S-au efectuat activităţi criminalistice, de exemplu la unităţile medicale, audieri de persoane.

Dacă se dovedeşte că cetăţeanul turc este ucigaşul Mirelei, bărbatul riscă închisoarea pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crima din Dâmboviţa. SURSE: pete de sânge, saci şi sârme cu care ar fi legat victima, găsite în casa turcului suspectat că a ucis-o pe Mirela