Antena Meniu Search
x

Video Crima din Dâmbovița. Fortăreața în care locuiește turcul suspectat că a ucis-o și tranșat-o pe Mirela, lângă Autostrada A1

Un ceţăţean turc este principalul suspect în cazul femeii ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost aruncat lângă Autostrada A1. Poliţiştii au făcut percheziţii în această dimineaţă într-un depozit deţinut de bărbat în cartierul Rahova din Capitală. Vecinii acestuia spun că individul este extrem de agresiv, iar în trecut ar fi ameninţat şi nişte copii cu un cuţit. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 11.04.2024, 14:12

Vezi și

Percheziţii în această dimineaţă la un suspect în cazul crimei femeii tranşate şi abandonate pe un câmp din Dâmboviţa. Poliţiştii au intrat într-un depozit din cartierul Rahova, al căruia proprietar este bănuit că are legătură cu uciderea Mirelei, femeia de 38 de ani care era dată dispărută de mai bine de o lună. 

"Polițiștii au găsit aici o adevărată fortăreață - o locuință construită pe locul unui fost depozit, o fortăreață înconjurată din toate părțile de ziduri înalte de beton și împânzită de camere de supraveghere. Aici este locuința principalului suspect și aici sunt procurorii și polițiștii de mai bine de șapte ore. Este o misiune extrem de dificilă pentru ei, de căutare de probe, pentru că în curtea acestui individ se află tot felul de resturi, de materiale pe care le-ar fi adunat de-a lungul mai multor ani. Este un cetățean turc care s-ar fi stabilit în România în 1998. Vecinii spun că individul era retras dar și extrem de agresiv, se certa foarte des cu aceștia, ba mai mult există dosare penale deschise pe numele lui. Ar fi amenințat, spun vecinii, și câțiva copii cu cuțitul. În ceea ce o privește pe Mirela, femeia de 38 de ani al cărui cadavru a fost descoperit pe marginea Autostrăzii București-Pitești, oamenii de aici spun că o cunoșteau și că ar fi văzut-o în locuința acestuia ultima oară la sfârșitul lunii februarie - începutul lunii martie. De atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Mirela a fost dată dispărută pe data de 6 martie. Chiar poștașul ar fi văzut-o de cel puțin două ori, o dată în curtea bărbatului și o dată în mașină. El este, așadar, principalul suspect, și urmează să fie dus la audieri", a transmis reporterul Observator Cristina Filip.

Victima se numeşte Mirela, avea 38 de ani, locuia în Bucureşti împreună cu sora sa, iar pe data de 6 martie a plecat de acasă. I-a spus surorii sale că merge să se întâlnească cu un individ şi nu a mai revenit la domiciliu. Trupul Mirelei a fost găsit pe data de 5 aprilie pe marginea autostrăzii Bucureşti - Piteşti. De atunci se fac cercetări, iar sora femeii şi mai mulţi suspecţi au fost chemaţi la audieri. 

Crima din Dâmbovița. Momentul în care a fost descoperit cadavrul femeii

Camerele de supraveghere au filmat momentul în care muncitorii în constucţii au găsit cadavrul. Oamenii opresc pe breteaua de ieşire a autostrăzii A1, în zona comunei Ulieşti din Dâmboviţa. Unul dintre bărbaţi mută o butelie cu gaz din portbagaj şi în maşină. Colegii lui încearcă să-i facă o farsă şi să-l lase în câmp. Opresc câteva sute de metri mai în faţă şi-l aşteaptă. Este momentul în care fac descoperirea şocantă

Bărbatul îşi dă seama că e locul unei crime, aşa că aleargă la colegii lui. Demarează în trombă şi fug toţi la poliţie să anunţe ororile. Locul este împânzit imediat de poliţişti, criminalişti şi câini de urmă. Alte bucăţi din cadavru sunt găsite împrăştiate pe câmp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Crima din Dâmbovița. Fortăreața în care locuiește turcul suspectat că a ucis-o și tranșat-o pe Mirela, lângă Autostrada A1