Antena Meniu Search
x

Video Crima din Sibiu. Când ar putea fi extrădaţi 2 dintre ucigaşii prinşi în Marea Britanie. Liderul grupului este încă de negăsit

Crima din Sibiu. Pentru suspecţii prinşi în Marea Britanie în cazul crimei din Sibiu, urmează extrădarea. Procedura poate fi o chestiune de câteva ore, dacă sunt dispuşi să colaboreze cu autorităţile.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.11.2023, 14:22

Vezi și

Depinde foarte mult de atitudinea pe care cei doi o au în această anchetă, dacă vor colabora, în cel puţin 24 de ore, dacă nu vor colabora atunci s-ar putea întinde întreaga procedură până la 6 luni. Dacă nu colaborează o instanţă de judecată trebuie să examineze argumentele lor şi să decidă în consecinţă dacă vor fi cei doi extrădaţi în România.

Ei au fost prinşi în Marea Britanie, în Irlanda, a fost dat în urmărire cel de al treilea suspect în vârstă de 31 de ani Costinel Cosmin Zuleam din localitatea Horezu Poienar, judeţul Dolj. A fost deja emis în acest caz mandat de arestare iar anchetatorii au deja informaţii că acesta ar putea fi tot în Marea Britanie. Surse Observator spun că individul e fugit din ţară cu iubita lui, suprinsă și ea de camerele de supraveghere, cu o zi înainte de jaf, într-un mall din Sibiu. Procurorul încă aşteaptă să vadă care a fost rolul ei în atac. Cert este, până acum, că tânăra le-a închiriat suspecţilor apartamentul din Sibiu şi trebuia să valorifice cele 16 ceasuri în valoare de 200.000 de euro furate din casa omului de afaceri. Pe reţelele sociale, femeia continuă să posteze. Cel mai recent - chiar în această dimineaţă.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Adrian Kreiner a murit în 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crima din Sibiu. Când ar putea fi extrădaţi 2 dintre ucigaşii prinşi în Marea Britanie. Liderul grupului este încă de negăsit