Antena Meniu Search
x

Video Crima din Sibiu. Misterul asasinării lui Adrian Kreiner, pe cale să fie elucidat: în ce stadiu a ajuns ancheta

Crima din Sibiu. După o noapte petrecută în arest, suspectul reţinut în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost eliberat. Maratonul de audieri i-a făcut pe anchetatori să realizeze că tânărul nu are legătură cu asasinatul. Iată cine sunt de fapt autorii jafului şi ce se întâmplă cu ei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.11.2023, 15:16

Vezi și

Crima din Sibiu. Gafă uriaşă a anchetatorilor în cazul asasinilor omului de afaceri din Sibiu. Un bărbat nevinovat a fost luat pe sus de poliţişti, încătuşat şi reţinut pentru o noapte. Abia după 12 ore de audieri, procurorul şi-a dat seama că are în faţă persoana greşită. Confuzia ar fi venit de la o informaţie incompletă primită de la unul dintre complicii asasinilor. Bâlbăiala a asigurat adevăraţilor infractori o portiţă de timp în care să se ascundă sau să fugă. Până acum, niciunul dintre cei trei criminali nu a fost prins.

Crima din Sibiu. Asasinii lui Adrian Kreiner, încă liberi

"Seara trecută, în jurul orei 19, Laurenţiu s-a întors acasă, după 12 ore de audieri şi alte câteva ore pe care le-a petrecut fie pe drum, fie în faţa poliţiştilor, în secţiile de poliţie. Am reuşit să discutăm cu el - era vizibil revoltat de confuzia anchetatorilor. Ne-a repetat în mai multe rânduri că nu este vinovat de nimic", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Ar fi angajat şi un avocat care să-l reprezinte şi care să-l ajute să ceară daune statului pentru cele întâmplate. Între timp, anchetatorii ar avea deja nişte nume în cazul crimei de la Sibiu. Ar fi reuşit să-i identifice pe autorii crimei şi procurorii au emis deja o propunere de arestare preventivă pentru aceştia, urmând ca judecătorii să decidă dacă propunerea este sau nu validă pentru arestare", mai spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crima din Sibiu. Misterul asasinării lui Adrian Kreiner, pe cale să fie elucidat: în ce stadiu a ajuns ancheta