Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă oribilă în Iaşi, la Podu Iloaiei. Amantul şi-a ucis iubita cu securea, apoi i-a dat foc. Petronela, mamă a şapte copii, a murit în chinuri groaznice (Video)

Crimă oribilă în Iaşi, la Podu Iloaiei. Un bărbat de 42 de ani şi-a ucis amanta, apoi a dat foc casei, spunând anchetatorilor că femeia a murit în incendiu.

de Redactia Observator

la 19.02.2018 , 07:38

Crimă îngrozitoare în Iaşi, la Podu Iloaiei. Un bărbat de 42 de ani a fost arestat, după ce şi-a ucis amanta. Tânărul a dat apoi foc casei, spunând anchetatorilor că femeia a murit în incendiu.

Oribila crimă din Podu Iloaiei a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Gândurel şi Petronela s-ar fi certat înainte, iar bărbatul, într-un acces de furie şi-a atacat iubita, în vârstă de 51 de ani, cu o secure.

 
Articolul continuă după reclamă

A lovit-o pe femeie în zona gâtului, care s-a prăbuşit la podea.

În timp ce Petronela se zbătea între viaţă şi moarte, bărbatul a dat foc la casă. Vecinii au sărit să stingă flăcările şi să o salveze pe femeie, însă bărbatul nu i-a lăsat să intre în casă.  

Sătenii din Podu Iloaiei au sunat la numărul unic de urgenţe 112 şi au cerut ajutor. Un echipaj medical a intervenit la faţa locului, pentru a acorda primul ajutor. Din păcate pentru femeia care se afla în casă, medicii nu au mai putut face nimic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia avea şapte copii, toţi plecaţi în Italia, acolo unde se află şi soţul ei. 

De ceva vreme îşi împărţea viaţa cu Gândurel. Căzuse şi în patima băuturii, iar certurile şi bătăile erau frecvente între cei doi. Bărbatul de 42 de ani riscă ani grei după gratii pentru omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Iaşi, la Podu Iloaiei. Amantul şi-a ucis iubita cu securea, apoi i-a dat foc. Petronela, mamă a şapte copii, a murit în chinuri groaznice (Video)