Antena Meniu Search
x

Video Crimă înfiorătoare în Săptămâna Mare. Un buzoian și-a ucis prietenul și i-a dat foc pe câmp, la trei kilometri de casă

Crimă macabră săvârşită în Săptămâna Mare, în localitatea Podgoria, judeţul Buzău. Un bărbat de 67 de ani a fost ucis cu bestialitate de prietenul de pahar, cu 12 ani mai tânăr. După ce a comis crima, suspectul a urcat trupul victimei într-o căruţă şi l-a incendiat pe un câmp, la trei kilometri de casă.  
Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional. 

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 09:34

Vezi și

Bărbatul de 67 de ani a plecat în vizită la prietenul său la orele amiezii, pentru a sta la un pahar. Cum orele treceau și bărbatul nu mai venea acasă, soția lui a sunat la Poliție. Aşa au început căutările. 

Vecină: "Luni de dimineaţă l-am văzut ieşind din curte. S-a dus să-şi ia ţigări. Iar luni seara au plecat să-şi potcovească calul. A început să tremure. A venit. Ne-a anunţat şi pe noi. Apoi poliţia. Iar pe seară au început căutările". 

Polițiștii au refăcut traseul victimei și astfel au ajuns acasă la suspect. Luat la întrebări acesta ar fi recunoscut crima și i-a condus pe anchetatori la locul în care a abandonat cadavrul. Oamenii din sat sunt șocați de cruzimea de care a dat dovadă bărbatul.

"Eu i-aş da închisoare pe viaţă. Mi s-a făcut pielea găină pe mine. Că am şi eu copii".

Pe acelaşi subiect

"Să stea la puşcărie toată viaţa. Nu merită să stea în libertate". 

Rudele suspectului, îngrozite: "De la băutură au plecat toate"

Și rudele suspectului sunt îngrozite de fapta bărbatului, care şi-a ucis cu sânge rece prietenul de pahar, iar apoi i-a dat foc. 

Gheorghe Popa: socrul suspectului: La băutură se întâmplă multe. Când se îmbăta era violent. A fost beat când l-a dat soţia pe poartă să plece acasă. De la băutură au plecat toate. 

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 55 de ani pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat astăzi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare în Săptămâna Mare. Un buzoian și-a ucis prietenul și i-a dat foc pe câmp, la trei kilometri de casă