Antena Meniu Search
x

Video Crimă înfiorătoare: O femeie a fost ucisă în bătaie de soţ, într-o pensiune din Sinaia. Bărbatul a fost prins la Comarnic

O ceartă în familie s-a sfârşit tragic, sâmbătă seara, într-o pensiune din Sinaia. O femeie de 47 de ani a murit după ce a fost lovită de soţul ei cu pumnii şi picioarele.

de Monica Palade

la 18.09.2021, 19:23

Vezi și

Bărbatul a fugit de la locul faptei când şi-a dat seama că partenera sa de viaţă a murit. Acesta a fost prins după 30-40 de minute în oraşul Comarnic.

Filmul unei tragedii

Scandalul între cei doi a fost unul spontan şi a pornit în jurul orei 16.40. Furios, soţul şi-a lovit soţia de mai multe ori, cu pumnii şi picioarele în zona capului. Sub ploaia de lovituri, femeia s-a prăbuşit la pământ inconştientă. Când şi-a dat ce a făcut, bărbatul a luat-o la fugă. 

A mers 17 kilometri până în Comarnic, unde ulterior a fost prins de poliţişti. Bărbatul era băut, avea şi permisul suspendat şi o alcoolemie de 1.40. 

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii 

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40  grame la mie alcool pur în aerul expirat. La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt  fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare: O femeie a fost ucisă în bătaie de soţ, într-o pensiune din Sinaia. Bărbatul a fost prins la Comarnic